כללי עימוד ועיצןב ספר

• הוסף לסימניות
אני צריכה עזרה בתמחור, ערכתי ספר קריאה כ-220 עמודים, מתוכם כ- 15 עמודי שער (תחילת פרק) צבעונים, פלוס כריכה צבעונית, כמה לוקחים על עבודה כזאת?

• הוסף לסימניות
עימוד: בין 800 ל-2500 ש"ח
כריכה: החל מ-300 ש"ח ועד...

• הוסף לסימניות
עימוד: בין 800 ל-2500 ש"ח
כריכה: החל מ-300 ש"ח ועד...

• הוסף לסימניות
בלי לדעת איזה רמת עימוד וכריכה אי אפשר לעזור לך לתמחר.
בעימוד יש ים של רמות,
ובעיצוב כריכה ושערים גם כן.

• הוסף לסימניות
בלי לדעת איזה רמת עימוד וכריכה אי אפשר לעזור לך לתמחר.
בעימוד יש ים של רמות,
ובעיצוב כריכה ושערים גם כן.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת בדיוק מה הפרמטרים, בכל אופן אין איזה כיוון?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת בדיוק מה הפרמטרים, בכל אופן אין איזה כיוון?

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי משהו כזה

על כריכה מקובל לקחת 200-250$.
ועימוד ספר- משהו בסביבות 6 ש"ח לדף.

על השערים קחי מחיר אחר. תלוי גם כמה עבודה זה היה.

רגע, הספר זה כולל שילוב תמונות? יכול להיות שללא תמונות המחיר הוא4 או 5 ש"ח לדף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה