כללי עימוד חוברת באינדזיין משולב עברית\רוסית...

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריך לעמד חוברת משולבת עברית ורוסית.
כלומר שבשני הצדדים של החוברת יש שער, וממנו זורמים עמודי טקסט לפי השפה, משמאל ומימין, כך שבאמצע הם נפגשים. כלומר החוברת מסתיימת באמצע, מצד ימין העברית מסתיים, ומצד שמאל הרוסית.

מישהו יודע איך אני עושה זאת באינדזיין?
אני חשבתי על עימוד של העברית.
ואח"ז לעשות בקובץ נפרד את הרוסית, ואז להעביר בצורה ידנית את העמודים בסדר הפוך, לקובץ של העברית.

מה דעתכם? יש רעיונות אחרים?

תודה מראש!
(החוברת צריכה להיות מודפסת מחר... :)

• הוסף לסימניות
מה בעיה?

תעשי קובץ נפרד של העמודים בעברית עם דף ראשון ימני מעמוד ... עד עמוד...
וקובץ נפרד של העמודים ברוסית עם דף ראשון שמאלי מעמוד ... עד עמוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;369821:
ואח"ז לעשות בקובץ נפרד את הרוסית, ואז להעביר בצורה ידנית את העמודים בסדר הפוך, לקובץ של העברית.

בהדפסת קובץ הרוסית סמן Reverse Order.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;369821:
אני צריך לעמד חוברת משולבת עברית ורוסית.
כלומר שבשני הצדדים של החוברת יש שער, וממנו זורמים עמודי טקסט לפי השפה, משמאל ומימין, כך שבאמצע הם נפגשים. כלומר החוברת מסתיימת באמצע, מצד ימין העברית מסתיים, ומצד שמאל הרוסית.

מישהו יודע איך אני עושה זאת באינדזיין?

מה דעתכם? יש רעיונות אחרים?

תודה מראש!
(החוברת צריכה להיות מודפסת מחר... :)

למה שלא תעמדי עברית בקובץ אחד כמו שכתבת למעלה, ואת הרוסית בקובץ אחר, ואת האיחוד תבצעי ב PDF. הרבה יותר קל. את עושה לו הוסף קובץ ב PDF וזה הרבה יותר מהר ופשוט.

רק את צריכה להזהר במספרי העמודים אם הם עוקבים, או שברוסית מתחילים שוב מ 1 בכיוון ההפוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה