כללי עימוד חוברת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1217820:
לי זה לא שווה להקליד בכזה מחיר כמובן
אבל אם אני מפרסם מודעה דרושה קלדנית, ופונה אליי מישהי שאומרת שהמחיר שלה זה 2 ש"ח ל-1000 סימנים, מי אני שאתווכח?

לא התכוונתי לניצול של הבנות, אלא לניצול של המצב.
אם קלדנית "רשמית" לוקחת 4 ש"ח ל-1000 תווים, אומרת בת הסמינר לעצמה מי אני שאקח כמותה, אני צריכה לקחת פחות כדי שתהיה עבודה. אבל אם הקלדניות תיקחנה יותר מ4 ש"ח בנות הסמינר לפחות יקבלו מחיר כזה. ואני מאמין שהן היו שמחות לקבל יותר, רק אין להן ברירה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד לוי;1217954:
לא התכוונתי לניצול של הבנות, אלא לניצול של המצב.
אם קלדנית "רשמית" לוקחת 4 ש"ח ל-1000 תווים, אומרת בת הסמינר לעצמה מי אני שאקח כמותה, אני צריכה לקחת פחות כדי שתהיה עבודה. אבל אם הקלדניות תיקחנה יותר מ4 ש"ח בנות הסמינר לפחות יקבלו מחיר כזה. ואני מאמין שהן היו שמחות לקבל יותר, רק אין להן ברירה...

את אותו הדבר יש בגרפיקה ובכל תחום אחר....
אלו החיים בכל דבר.
ובפרט בשוק העבודה החרדי שהוא רווי להחריד.

פשוט לחיות את המצב פרנסה משמים.

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל מילה. על זה אנו מבקשים בסוף אמירת תהילים: "ותן לכל איש ואיש די פרנסתו, ולכל גויה וגויה די מחסורה...". וגם בברכת המזון - "הרחמן הוא יפרנסנו... ברווח ולא בצמצום, בנחת ולא בצער..."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה