כללי עימוד קומיקס

• הוסף לסימניות
כמה הייתם לוקחים על עימוד קומיקס, הכולל הוספת בועות בציורים ושיבוץ הטקסטים?
מה המחיר לעמוד (6-8 קוביות)?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהצייר/ת אמור לארגן את הקוביות זה חלק מהציור עצמו.
מה נשאר לך לעשות? בועות וטקסט ומאסטר של עמוד.
כעת זה הזמן לחשוב כמה זמן לוקח להכניס טקסטים לתוך בועות?
(הדבר היחיד שיקח זמן זה לחשוב איפה למקם את הבועות)
זה פשוט ענין שלכל אחד לוקח זמן אחר ולפי זה מתמחרים.
הייתי ממליצה לך לנסות 3 עמודים ולראות כמה זמן זה לוקח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;340111:
אני חושבת שהצייר/ת אמור לארגן את הקוביות זה חלק מהציור עצמו.
מה נשאר לך לעשות? בועות וטקסט ומאסטר של עמוד.
כעת זה הזמן לחשוב כמה זמן לוקח להכניס טקסטים לתוך בועות?
(הדבר היחיד שיקח זמן זה לחשוב איפה למקם את הבועות)
זה פשוט ענין שלכל אחד לוקח זמן אחר ולפי זה מתמחרים.
הייתי ממליצה לך לנסות 3 עמודים ולראות כמה זמן זה לוקח...

את זה אני עושה ממילא.
רציתי לדעת כמה בערך לוקחים בשוק.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי למישהו על עימוד קומיקס - רק בלי עיצוב הבועות (זה הגיע עם הציורים)
25 ש"ח לעמוד.
לדעתי זה מחיר לא יקר בכלל, אבל כמובן שהלקוח בקש הנחה בספר השני....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה