כללי עימוד קצועי

• הוסף לסימניות
לא יצא לי עדיין לעמד חוברות מסובכות
יש לי כרגע עבודה שאני חייבת לעשות, מדובר בחוברת עם סעיפים ותתי סעיפים, כמו ספר חוקים
איך מעמדים כזה דבר (זה לא בולט פשוט) אם יש כזה דבר באינדיזיין, אני מאמינה שיש.

מי שמקצוען בעימוד ויוכל לענות על העניין ברצינות, יעזור מאד!!!

תודה

• הוסף לסימניות
את מתכוונת שיש סעיף 1.
ויש שם תת-סעיף 1.1, 1.2 וכו'
ובכל תת-סעיף יש תת-תת סעיף 1.1.2 וכו'?

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שיש תתי סעיפים באינדיזיין,
אבל אפשר להחיל סגנונות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ווהאו!!!
תודה ענקית!!

כבר כמעט התיאשתי, מעניין שלא מצאתי את זה כשעשיתי חיפוש בגוגל

בטח שלא מצאת את זה
כתבתי את זה עכשיו

ולהבא - מומלץ להירשם לטיפים שלי (אפשר באתר) ולקבל במייל עדכון על כל טיפ חדש

• הוסף לסימניות
;)

• הוסף לסימניות
אם כבר, עוד שאלה שראיתי שתהיה לי, ועדיין לא הגעתי לקטע הזה
האם יש אפשרות לעשות 'צומדיים' מעיין צד אחד של סוגריים כדי לסמן/להדגיש פסקה של כמה שורות?

• הוסף לסימניות
1. ע"י אובייקט מעוגן של תיבת טקסט עם הסימן { בהגדלה
2. ע"י הוספת איור של הסימן הזה (גם אז כדאי להשתמש באובייקט מעוגן)
3. ע"י הפיכת הטקסט הנ"ל לטבלה שקופה של כמה שורות ובעמודה הימנית לאחד את השורות ולשים את הסימן { בהגדלה (או בעמודה השמאלית את הסימן })

• הוסף לסימניות
כל זה פתרון שיועיל רק למספר שורות קבוע.
אם רוצים שימתח על כמה שורות משתנות כל פעם, כמדומני אין דרך ללא סקריפט או ידנית.
אבל אם רוצים שיהיה גם בצורה אסטטית ורק האורך של הקו ימתח בלי לעוות את הקצוות,
כמדומני אין פתרון סביר מלבד לחתוך לחתיכות את הסוגריים האלו ולעוות רק את האורך של הקווים הישרים... (גם, ידנית או בסקריפט)
-> אמנם CC 2018 יש יכולות מסגרת חדשות ואינני יודע אם אין שם אופציה כזו. אין לי גרסה זו

אם רוצים רק מעין קו מסגרת בצד אבל בלי סילסול ממש, (לא {) זה אפשר. אין לי פנאי כעת להרחיב, אפשר ידנית או בסקריפט.

• הוסף לסימניות
זו

אם רוצים רק מעין קו מסגרת בצד אבל בלי סילסול ממש, (לא {) זה אפשר. אין לי פנאי כעת להרחיב, אפשר ידנית או בסקריפט.

אפשר גם בסגנון פסקה (באינדיזיין CC)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
העלתי בPDF מקווה שיעזור

קבצים מצורפים

• יצירת סעיפים, תתי סעיפים ותתי-תתי סעיפים וכו' _ InDesign.pdf
    KB 287.1 · צפיות: 98
  • הוסף לסימניות
[ולהבא - מומלץ להירשם לטיפים שלי (אפשר באתר) ולקבל במייל עדכון על כל טיפ חדש[/QUOTE]

תודה!
שימושי מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה