מידע שימושי עיניים - מטפל בשם יואל לוי

• הוסף לסימניות
אולי יש למשהו מידע על אחד בשם יואל לוי שמפרסם עצמו כעוזר לכל בעיות העיניים, וכן טפול ועזרה בהורדת מספרים במשקפיים.

אשמח ואודה לכל מידע שהוא.

תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
תסדרו מהר תכותרת(פרוט) כי אם לא אז הוא ינעל

• הוסף לסימניות
באמת אף אחד לא שמע עליו ולא התנסה אתו?

• הוסף לסימניות
מכירה כאלה שהשתמשו...

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי ממשהו שקצת בירר
ומה שיצא זה שההמלצות לא מספקות מידע על הצלחות אמיתיות
אאל"ט השיטה מבוססת על ריפוי קוצר ראיה ע"י התרגלות לאט לאט בלי משקפיים
כלומר תרגילי מאמץ לראות בלי משקפיים
אני צודק??

• הוסף לסימניות
כנראה שכן,זה לתרגל ולנסות להתאמץ כך גם שמעתי ממה שהתנסה

• הוסף לסימניות
זה לא רק תרגילים.
הא מנסה לדחוף כל מיני אבקות ומשחות ושאיפת מנטה לעין במים חמים.

• הוסף לסימניות
הייתי אצלו!
הוא עובד בכמה מישורים במקביל.. גם טיפול בטיפות טבעיות בעניים וגם תרגילי עיניים, (כולל התרגלות כמה שיותר ללא משקפיים)
אני לא התמדתי הרבה זמן עם הטיפות והתרגילים לכן אני לא יכול לתת המלצה מדויקת, אך בזמן הקצר שכן עשיתי ירד לי רבע מספר.
בכל אופן, לי אישית קשה עם דברים שלא נותנים שינוי מידי, אמנם, אינני יודע מה גרם שכן ירד קצת המספר (אולי גם זה לא קשור וזה קרה לבד...), אבל מה שכן, כשעשיתי את התרגילים הרגשתי את המאמץ בעיניים וזה נותן לי להאמין שזה מה שיעזור יותר.. (כמו כל שריר בגוף שמתחזק ומתפתח ככל שעושים אתו יותר תרגילים ובמיוחד אם מגוונים)
נ.ב. אפשר למצוא הרבה תרגילי עיניים מצוינים ברשת. אין צורך לשלם הרבה מאוד כסף על זה.
העיקר להתמיד.. אל תהיו כמוני!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה