כללי עיצבתי לוגו עבור להקה

• הוסף לסימניות
הלהקה היא להקה בסגנון עתיק הכוונה - הם לובשים ציציות מצמר - קסקטים ועוד, הם שרים שירים ישנים יהודיים, וכמובן גם שמחה יהודית - עבדתי על שלוש דוגמאות, מה אומרים ???

הפונט הוא הפונט יודאיקה של פונטייפ

קבצים מצורפים

• רולאפעותק.png
    KB 942.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
דוגמה 2 היא הכי משקפת לטעמי את ה"חזון" של הלהקה, דוגמה 3 מתאימה יותר להזמנה , המיקום של הסקסופון בדוגמה 1 קצת תקוע, לא?

• הוסף לסימניות
ברגעים אלו הלקוח בחר ב-2

אני בניתי לו גריד שונה לגמרי בהתחלה, סגנון יותר לוגואי, אבל הוא רצה לוגו יותר ציורי וכבד

הייתי קורא לזה אייקונית - זה פחות לוגו אבל מכבד.

זה הרולאפ

קבצים מצורפים

• רולאפ.png
    KB 974.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
וזה היה הסגנון בהתחלה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 222.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ממש יפה.
הסמל משדר בדיוק את כל ההקדמה, גם בלי לקרוא אותה.

• הוסף לסימניות
2 בלי הסקסופון

• הוסף לסימניות
אם מותר להעיר מבחינה מוסקלית- לא הייתי שמה סקסופון בכלל שהוא ממש לא כלי שמשקף כלייזמר
אם הוא רוצה דווקא נשיפה זה קלרינט, אבל נראה לי הרבה יותר מתאים זה כינור
כל הציורים של הנגנים מפעם זה עם כינור..

• הוסף לסימניות
2, אבל את המילה 'ברדיצ'וב' צריך להפריד מהבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה