עיצה דחופה לסלק ולכרוב

• הוסף לסימניות
יש למישהי/ו מתכון מוצלח לסלט של סלק ו/או כרוב אדום
ללא חומץ?
תזכו למצוות ולשנה מתוקה וטובה.

• הוסף לסימניות
הבעיה ללא חומץ זה שזה לא מחזיק מעמד
חומץ משמר ולא ידועה לי הלכה שאסור להשתמש
בחומץ. זה מרכיב בסיסי של רוב המתכונים.
מילא אגוזים, אפשר להבין בגימטריה חטא [כמעט]
אבל מה חטא החומץ? שהוא חמוץ?

• הוסף לסימניות
לימון.
בכל מה שאמורים לשים בסלק חומץ אני שמה לימון ויוצא נפלא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;643637:
הבעיה ללא חומץ זה שזה לא מחזיק מעמד
חומץ משמר ולא ידועה לי הלכה שאסור להשתמש
בחומץ. זה מרכיב בסיסי של רוב המתכונים.
מילא אגוזים, אפשר להבין בגימטריה חטא [כמעט]
אבל מה חטא החומץ? שהוא חמוץ?

כתוב בפירוש בקיצור שולחן ערוך שאין אוכלים מאכלים חמוצים או מרירים בראש השנה

• הוסף לסימניות
נכון אבל בד"כ בסלטים שיש חומץ יש גם סוכר אז ממש לא מרגישים את החמיצות.
אני לא חושבת שיש בעיה.
שנה טובה1

• הוסף לסימניות
חומץ לא הופך כל מאכל לחמוץ.
הוא פשוט מעשיר את הטעם ועוזר
למאכלים להשמר לאורך כל שלושת הימים.
ובמילא כמו שכתב דני, שמים בזה סוכר.

• הוסף לסימניות
סלט כרוב אדום או סלק

1 סלט סלק- לאחר הבישול לחתוך לקוביות איך שאוהבים,אני אוהבת לחתוך קטנים אבל באמת לא משנה,להוסיף לסלק מעט כמון,חומץ,לימון,שום כתוש,מעט סוכר,ועלי סלרי קצוץ
דק,מלח 2 סלט כרוב אדום-לקצוץ דק את הכרוב להוסיף מיונז ,מלח,לימון,מעט סוכר . בתיאבון,שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום . :)

• הוסף לסימניות
סלט סלק הולך טוב גם עם פרוסות דקות של בצל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה