דרוש מידע עיצה לגבי מגורים ברמת בית שמש

• הוסף לסימניות
יש גם מוסדות תורת אליהו לבנים ולבנות

• הוסף לסימניות
יש את ת"ת תשב"ר ברמה א' חיידר מצויין (נראה לי שהרב שמואל גרינברג פתח את החיידר)

• הוסף לסימניות
אני קוראת את התגובות וזה נראה קצת מגוחך, במחילה.
יש ברמת בית שמש א' לפחות 20 חיידרים שאני מצליחה לחשוב עליהם עכשיו, בטוח יש עוד הרבה
רובם הגדול מאד מכילים ילדים לאבות עובדים.
והרבה באשכול מציעים חיידר, בלי לדעת מה סגנון המשפחה, מה הם בדיוק מחפשים, וכו'

מזכיר לי משפחה שאני מכירה, שעשתה עליה מארה"ב. המשפחה ליטאית חשובה, קשורים לראשי "אגודת ישראל" באמריקה. הם שלחו את הבת לתורת אליהו, כי שמעו שזה מקום נחמד בבית שמש.
זה באמת מקום נחמד בבית שמש, אבל בין זה למה שהם באמת חיפשו יש כאלה הבדלים... ב"ה הילדה הסתדרה מעולה בכל זאת, והמשיכה בסמינר מצוין.

לדעתי אם פותחת האשכול רוצה עזרה בהצעת חיידרים- חשוב לפרט מה הסגנון שמחפשים בדיוק, אולי בדומה לחיידרים מוכרים בירושלים, וגם באיזה איזור. יש חיידרים במשכנות יעקב ויש באזור נחל לוז, ויש כאלו שרוב הילדים נוסעים אליהם באוטובוס- כמו מגן אבות.
וכנראה שהכי יעיל יהיה לדבר עם יוצאי צרפת שנהנים בבית שמש ולברר אצלם...

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
יש ברמת בית שמש א' לפחות 20 חיידרים שאני מצליחה לחשוב עליהם עכשיו, בטוח יש עוד הרבה

מזכיר לי משפחה שאני מכירה, שעשתה עליה מארה"ב. המשפחה ליטאית חשובה, קשורים לראשי "אגודת ישראל" באמריקה. הם שלחו את הבת לתורת אליהו, כי שמעו שזה מקום נחמד בבית שמש.
זה באמת מקום נחמד בבית שמש, אבל בין זה למה שהם באמת חיפשו יש כאלה הבדלים... ב"ה הילדה הסתדרה מעולה בכל זאת, והמשיכה בסמינר מצוין.

לדעתי אם פותחת האשכול רוצה עזרה בהצעת חיידרים- חשוב לפרט מה הסגנון שמחפשים בדיוק, אולי בדומה לחיידרים מוכרים בירושלים, וגם באיזה איזור. יש חיידרים במשכנות יעקב ויש באזור נחל לוז, ויש כאלו שרוב הילדים נוסעים אליהם באוטובוס- כמו מגן אבות.

בהצלחה רבה!
כל מילה.
ההבדל כ"כ דק... שצריך להבין מזה משפחה טובה שם בצרפת ומה השאיפות.
אבל בטוח הם ימצאו משהו כי יש המון מבחר ברוך ה'

• הוסף לסימניות
אומרת בזהירות: לא בטוח שתמצא חיידר ברמה ג'. משפחה שבה האבא אינו אברך קלאסי, מתקשה.
לדעתי זאת טעות...

מכיר הרבה משפחות שהאבא עובד (כמובן שהמשפחה היא חרדית קלאסית ולא סגנון מודרני יותר) והתקבלו בשמחה לת"ת דרכי יושר

• הוסף לסימניות
ברמה א' גם יש רחוב עם הרבה צרפתים- נחל לכיש
מכירה מישהי צרפתית שעלתה וגרה ברח' אחר, וממש מחכה ליום שתוכל לעבור לשם...
יש הרבה מאד חרדים עובדים יום שלם/חצי יום בשכונה, הם ממש לא הולכים להיות חריגים בנוף.
הייתי גרה בלכיש עד לפני שנתיים, לא מכירה צרפתים כמעט מהרחוב..

• הוסף לסימניות
הייתי גרה בלכיש עד לפני שנתיים, לא מכירה צרפתים כמעט מהרחוב..
אולי זה חדש?
הצרפתיה שאני מכירה חולמת לעבור לשם בגלל זה.
אנסה לשאול אותה

• הוסף לסימניות
יש צרפתים בכל רחבי רמה א.
ואם יש לה חברה בשכונה, כדאי שהיא לייעץ לה לגבי מוסדות. הרי היא מכירה את המשפחה.
זה שהאבא עובד, יכול להתאים לכל מיני סגנונות שונים, מהחיידרים הכי טובים לפחות טובים.
צריך להכיר ממש את המשפחה ולא לשלוח למקום לא מתאים להם. הילדים יכולים למצוא את עצמם במקום לא מתאים, ולפעמים זה ממש גורם לנזק..

• הוסף לסימניות

בהצלחה רבה!

כן, הבנתי עכשיו שיש המון תלמודי תורה..

לאו דווקא עם יוצאי צרפת אבל כן,מחפשת מישהו שמכיר את התלמודי תורה השונים ושידע לכוון לפי המגזר המדויק של המשפחה לתלמוד תורה שיהיה הכי מתאים. בע"ה

• הוסף לסימניות
כן, הבנתי עכשיו שיש המון תלמודי תורה..

לאו דווקא עם יוצאי צרפת אבל כן,מחפשת מישהו שמכיר את התלמודי תורה השונים ושידע לכוון לפי המגזר המדויק של המשפחה לתלמוד תורה שיהיה הכי מתאים. בע"ה
אשמח לעזור אם יש לך דרך ליצור קשר איתי...

• הוסף לסימניות
את כאן?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה