כל מילה.אני קוראת את התגובות וזה נראה קצת מגוחך, במחילה.
יש ברמת בית שמש א' לפחות 20 חיידרים שאני מצליחה לחשוב עליהם עכשיו, בטוח יש עוד הרבה
רובם הגדול מאד מכילים ילדים לאבות עובדים.
והרבה באשכול מציעים חיידר, בלי לדעת מה סגנון המשפחה, מה הם בדיוק מחפשים, וכו'
מזכיר לי משפחה שאני מכירה, שעשתה עליה מארה"ב. המשפחה ליטאית חשובה, קשורים לראשי "אגודת ישראל" באמריקה. הם שלחו את הבת לתורת אליהו, כי שמעו שזה מקום נחמד בבית שמש.
זה באמת מקום נחמד בבית שמש, אבל בין זה למה שהם באמת חיפשו יש כאלה הבדלים... ב"ה הילדה הסתדרה מעולה בכל זאת, והמשיכה בסמינר מצוין.
לדעתי אם פותחת האשכול רוצה עזרה בהצעת חיידרים- חשוב לפרט מה הסגנון שמחפשים בדיוק, אולי בדומה לחיידרים מוכרים בירושלים, וגם באיזה איזור. יש חיידרים במשכנות יעקב ויש באזור נחל לוז, ויש כאלו שרוב הילדים נוסעים אליהם באוטובוס- כמו מגן אבות.
וכנראה שהכי יעיל יהיה לדבר עם יוצאי צרפת שנהנים בבית שמש ולברר אצלם...
בהצלחה רבה!
לדעתי זאת טעות...אומרת בזהירות: לא בטוח שתמצא חיידר ברמה ג'. משפחה שבה האבא אינו אברך קלאסי, מתקשה.
הייתי גרה בלכיש עד לפני שנתיים, לא מכירה צרפתים כמעט מהרחוב..ברמה א' גם יש רחוב עם הרבה צרפתים- נחל לכיש
מכירה מישהי צרפתית שעלתה וגרה ברח' אחר, וממש מחכה ליום שתוכל לעבור לשם...
יש הרבה מאד חרדים עובדים יום שלם/חצי יום בשכונה, הם ממש לא הולכים להיות חריגים בנוף.
אולי זה חדש?הייתי גרה בלכיש עד לפני שנתיים, לא מכירה צרפתים כמעט מהרחוב..
אולי יש לה איזה חברה ספיציפית, רוב הצרפתים שאני מכירה מהאזור גרים במיכה, אוריה, שורק, דולבאולי זה חדש?
הצרפתיה שאני מכירה חולמת לעבור לשם בגלל זה.
אנסה לשאול אותה
אני קוראת את התגובות וזה נראה קצת מגוחך, במחילה.
יש ברמת בית שמש א' לפחות 20 חיידרים שאני מצליחה לחשוב עליהם עכשיו, בטוח יש עוד הרבה
רובם הגדול מאד מכילים ילדים לאבות עובדים.
והרבה באשכול מציעים חיידר, בלי לדעת מה סגנון המשפחה, מה הם בדיוק מחפשים, וכו'
מזכיר לי משפחה שאני מכירה, שעשתה עליה מארה"ב. המשפחה ליטאית חשובה, קשורים לראשי "אגודת ישראל" באמריקה. הם שלחו את הבת לתורת אליהו, כי שמעו שזה מקום נחמד בבית שמש.
זה באמת מקום נחמד בבית שמש, אבל בין זה למה שהם באמת חיפשו יש כאלה הבדלים... ב"ה הילדה הסתדרה מעולה בכל זאת, והמשיכה בסמינר מצוין.
לדעתי אם פותחת האשכול רוצה עזרה בהצעת חיידרים- חשוב לפרט מה הסגנון שמחפשים בדיוק, אולי בדומה לחיידרים מוכרים בירושלים, וגם באיזה איזור. יש חיידרים במשכנות יעקב ויש באזור נחל לוז, ויש כאלו שרוב הילדים נוסעים אליהם באוטובוס- כמו מגן אבות.
וכנראה שהכי יעיל יהיה לדבר עם יוצאי צרפת שנהנים בבית שמש ולברר אצלם...
בהצלחה רבה!
אשמח לעזור אם יש לך דרך ליצור קשר איתי...כן, הבנתי עכשיו שיש המון תלמודי תורה..
לאו דווקא עם יוצאי צרפת אבל כן,מחפשת מישהו שמכיר את התלמודי תורה השונים ושידע לכוון לפי המגזר המדויק של המשפחה לתלמוד תורה שיהיה הכי מתאים. בע"ה
תודה רבה!!אשמח לעזור אם יש לך דרך ליצור קשר איתי...
תכתבי לי כתובת מייל ואשלח לךתודה רבה!!
אבל איך? לא מצליחה לכתוב לך בפרטי
כן אני פהאת כאן?
כן.כן ,כתבתי לך ,קיבלת?
אשמח גם לקבלת פרטים בבקשה ל3DSRA1 וכו'אשמח לעזור אם יש לך דרך ליצור קשר איתי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים