התייעצות עיצה לגבי תינוק חמוד וקטן (הנקה)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כלומר זה נורמלי??
הוא השלישי שלי ובתינוקות הקודמים נורא הסתבכתי, הפעם חשבתי שהכל הולך חלק ב"ה והוא אוכל מספיק וישן טוב, אבל פתאום...
בדיוק!!!
נורמלי - זה ההגדרה!!
תינוק הוא לא אדם גדול וסדר יום אצלו זה משהו שכל תקופה משתנה מחדש...

• הוסף לסימניות
שאלה לגבי מה שכתבו שלהניק לפי ביקוש
אצלי, התינוק בן חודשיים באמת דורש אפילו אחת לשעה ואני מניקה אותו (בין לבין הוא פשוט לא רגוע במיוחד)
אבל כל הנקה לוקחת המווןן זמן (מעל ארבעים דקות). לא בהכרח שהוא אוכל כל הזמן, הרבה הוא מוצץ
לזה התכוונתן שלתת כמה שיותר? איך כדאי להתנהל עם הביקוש?
יוצא שהוא צמוד אליי רוב היום...
בשאיבה, יש לי את כל הכמות

• הוסף לסימניות
אצלי, התינוק בן חודשיים באמת דורש אפילו אחת לשעה ואני מניקה אותו (בין לבין הוא פשוט לא רגוע במיוחד)
אבל כל הנקה לוקחת המווןן זמן (מעל ארבעים דקות). לא בהכרח שהוא אוכל כל הזמן, הרבה הוא מוצץ

תינוק בן חודשיים יכול לינוק כזה זמן למרות שזה קצת הרבה אבל אם את מניקה שתי צדדים בארוחה אז הגיוני
אבל טוב שהוא יעשה הפסקה של שעתיים לפחות
ואם הוא לא רגוע בין לבין הייתי ממליצה לך לנסות לשאול יועצת אולי זה משהו אחר ולא סתם חוסר בחלב
אפשר לנסות טלפונית לא חייבים לבוא אליה הן עונות בשמחה
אם את רוצה מספר של משהי תכתבי לי בפרטי לא יודעת אם היא תרצה להיות מפורסמת כאן עם הטלפון שלה

• הוסף לסימניות
תינוק בן חודשיים יכול לינוק כזה זמן למרות שזה קצת הרבה אבל אם את מניקה שתי צדדים בארוחה אז הגיוני
אבל טוב שהוא יעשה הפסקה של שעתיים לפחות
ואם הוא לא רגוע בין לבין הייתי ממליצה לך לנסות לשאול יועצת אולי זה משהו אחר ולא סתם חוסר בחלב
אפשר לנסות טלפונית לא חייבים לבוא אליה הן עונות בשמחה
אם את רוצה מספר של משהי תכתבי לי בפרטי לא יודעת אם היא תרצה להיות מפורסמת כאן עם הטלפון שלה
יש לך אפשרות לכתוב לי בפרטי?
אינלי אפשרות

• הוסף לסימניות
אמ גם לי אין אפשרות
רוצה להשאיר כאן פרטים ואני יצור איתך קשר ?

• הוסף לסימניות
לא כל פעם שתינוק לא רגוע הוא רעב. (גם להניק כל היום זה לא טוב לא לאמא ולא לתינוק)
הוא צריך גם לישון (או שאם זה מיד אחרי אוכל והוא לא רוצה לאכול אז האוכל קצת מציק לו )ויכול להיות שפשוט את המוצץ שלו זה ממש מתיש.
תניקי ותשימי לב שהוא אוכל באמת, ופעם הבאה שהוא לא רגוע תנסי להרדים. ממליצה לך לבדוק ידע על סדר יום לתינוק/לקרוא את הלוחשת לתינוקת (ולקחת את הדברים בעירבון מוגבל)

• הוסף לסימניות
להגברת חלב- תשאבי בסיום כל ארוחה כמה דקות מכל צד,
זה מלמד את הגוף שלך שחסר וצריך ליצר עוד. גם אם לא יוצא כלום בשאיבה..

לא הגיוני...
זה אומר שעל 60 דקות את מניקה 40...
הגוף שלך לא מספיק ליצר עוד חלב לקראת הארוחה הבאה.
והבייבי שלך ככל הנראה אוהב את התנוחה הזאת והוא לא אוכל...
הגיוני בגיל חודשיים להניק 40 דק' אבל חייבים הפסקה מכובדת בין הארוחות.

• הוסף לסימניות
הגיוני בגיל חודשיים להניק 40 דק' אבל חייבים הפסקה מכובדת בין הארוחות.
מה זה נקרא הפסקה מכובדת?
ב-2 יממות האחרונות הוא יונק כל 4 שעות... וגם זה אחרי שאני מעירה אותו.
הוא לא עושה אפילו סימנים של רעב

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא הפסקה מכובדת?
לא הבנתי את השאלה,
בהודעה הקודמת כתבת כל שעה.
זה השתנה?

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא הפסקה מכובדת?
זה אחרי שכמה ימים הוא אכל כל שעה...
ועכשיו הוא שבע ועייף!
זה ממש לא נכתב בציניות, אני למשל מאכילה כל פעם שהילד בוכה,
וככה יש לי לילות ארוכים, שהוא ישן ובקושי קם פעם אחת לאכול וחוזר לישון.
אולי אצל הבן שלך זה יומיים כאלה ויומיים כאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה