- הוסף לסימניות
נכתב ע"י לבן;2389170:את מצלמת נהדר, ומפרסמת את עצמך בכנות מאד נעימה שאני ממש מעריכה אותה.
אל תשימי לב למי שלא מפרגן![]()
תודה רבה לבן. זה לא מטבעי לשווק את העצמי, אבל "אם אין אני, מי לי".
תודה על הפירגון!
נכתב ע"י לבן;2389170:את מצלמת נהדר, ומפרסמת את עצמך בכנות מאד נעימה שאני ממש מעריכה אותה.
אל תשימי לב למי שלא מפרגן![]()
נכתב ע"י msphoto;2389588:הייתי מיישר את הכסאות בתמונה הראשונה
אף פעם לא הבנתי את העיצובים הללו.. לא נשאר מקום לסלטים..
וכדאי לשים חיפוי כסאות שמתאים לצורת הכסא בלי להשאיר אזניים..
ועדיף באולם מתאים בלי להזדקק לכסות אותו בוילונות מאולתרים.
שלא יצא שרק הערתי.. הצילום טוב, הצבעים נכונים (בשניה הייתי מחמם) והפוקוס במקום.
וגם העיצוב יפה מאוד.
נכתב ע"י דוד דנברג;2390462:נראה כמו אולם Queen של ארטמיסיה, אחד היוקרתיים, אם לא הכי יוקרתי באזור ירושלים.
ציפורה, תמונות מקסימות, גם פה נראה שניצלת את הזמן של החופה כהוגן (באמצע לערוך את התמונות שלך מאותו מקום)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים