עיצובי שולחן מדהימים בחתונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לבן;2389170:
את מצלמת נהדר, ומפרסמת את עצמך בכנות מאד נעימה שאני ממש מעריכה אותה.

אל תשימי לב למי שלא מפרגן:)

תודה רבה לבן. זה לא מטבעי לשווק את העצמי, אבל "אם אין אני, מי לי".
תודה על הפירגון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;2389588:
הייתי מיישר את הכסאות בתמונה הראשונה

אף פעם לא הבנתי את העיצובים הללו.. לא נשאר מקום לסלטים..
וכדאי לשים חיפוי כסאות שמתאים לצורת הכסא בלי להשאיר אזניים..
ועדיף באולם מתאים בלי להזדקק לכסות אותו בוילונות מאולתרים.

שלא יצא שרק הערתי.. הצילום טוב, הצבעים נכונים (בשניה הייתי מחמם) והפוקוס במקום.
וגם העיצוב יפה מאוד.

מאיר, מזל שנתת איזה מחמאה. :)
באמת יכולתי לסדר את הכסאות. הוילנות הוסיפו לכל האוירה. כנראה שהם בחרו את האולם הזה בגלל התאמה בכל מיני דברים אחרים, והקירות הפריעו להם.
To each their own.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;2390462:
נראה כמו אולם Queen של ארטמיסיה, אחד היוקרתיים, אם לא הכי יוקרתי באזור ירושלים.

ציפורה, תמונות מקסימות, גם פה נראה שניצלת את הזמן של החופה כהוגן (באמצע לערוך את התמונות שלך מאותו מקום ;))

זה באמת היה באולם ארטמיסיה. אולם יוקרתי ברמות!!! ולא היה צורך למקום לסלטים...כי לא היו סלטים. סלטים זה פשוט מדי לאולם כזה.
הפעם צילמתי את התמונות לפני שהכלה הגיעה, כי היא איחרה באיזה שעה.

והנה תמונה של הכסא. משהו מיוחד!

• הוסף לסימניות
ממש וואו!!

זה באמת היה בQUEEN?

אפשר גם תמונה של החופה?

כנראה שהביאו שם גם כלים מבחוץ כי הכוסות שלהם בדרך כלל יותר מיוחדות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה