עיצוב אתר

• הוסף לסימניות
יש לי לקוח שרוצה שאעצב לו אתר (האתר כבר מוכן)
אין לי ידע קודם בעיצוב אתרים, השאלה היא האם שייך שאעצב לו, והחברה שבנתה את האתר תכניס את העיצוב, או שזה חייב ללכת ביחד?
אשמח אם תאירו את עיני אם יש דברים חשובים שאני צריכה לדעת בנושא לפני חתימת החוזה...

• הוסף לסימניות
אם אתה אומן ויצירתי יש לך מקום איתנו.

מעצב גרפי מוכשר.מעונין בעבודה מקדמת, ומענינת?
באיזור חיפה עבודה קבועה ומסודרת,
נא צור קשר בהודעה פרטית

• הוסף לסימניות
הי
אני חושבת שמי שאין לו ידע בעיצוב אתרים יהיה לו קשה עם זה
כי זה ממש שונה מעיצוב רגיל
כמובן שמי שטוב בעיצוב פרינט יהיה לו קל יותר להכנס לאחר הלימודים
אבל זה משהו שצריך ללמוד. לשטוף המון את העיניים ויש גם כללים שחייבים לדעת (שמשתנים המון)

בכל מקרה לכאו ולכאן שיהיה לך המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי נסיון לא רע בכלל בעיצוב אתרים ב- WIX,
אבל השאלה אם מבחינה טכנית אני צריכה לדעת דברים נוספים.
ואם כן אפשר ללמוד אותם בשיעור פרטי אחד או שניים?

• הוסף לסימניות
שייך להטמיע עיצוב שאת יוצרת בתוך אתר, וזה דבר מקובל (בעיקר בפרויקטים גדולים יותר) שהמעצב הוא לא המתכנת שמטמיע את העיצוב.

• הוסף לסימניות
אם הם עובדים עם תבניות העיצוב חייב להיות מותאם לצרכים שלהם..
אם הם עובדים עם מתכנתים אז כמובן שאת יכולה לעצב את העמודים כמו שניראה לך (כמובן אחרי אפיון...בלי זה - זה לא יעבוד)
והם יטמיעו את העיצוב שלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה