כללי עיצוב בשחור לבן???

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה לעשות!! קהילה אחת בקשה ממני לעצב עלון שבועי בשחור לבן, ואני לא יודעת מה לעשות איך מעצבים בלי צבעים.

תעלו עבודות שעשיתם בשחור לבן כדי שאקבל השראה.

ואגב מה המחיר של עבודה כזאת?, היא ביקשה 4 עלונים שונים אבל היא רוצה רק את הרקע המזכירה שלהם תשתמש ברקע שלי ותכתב כל שבוע משהו אחר הבנתם?
כמה להגיד לה? זו עבודה מאד מוזרה!
א. שחור, לבן
ב. רק רקע
ג. תשכפל את זה עד סוף כל הדורות.

או לא כדאי שאקבל אותה ודי?!

• הוסף לסימניות
למה לא?
עצבי לה את הגריד במחיר שמתאים לכך,
אם היא מבקשת את זה מראש?

לא כל עבודת עיצוב צריכה להיות חתונה קתולית.

• הוסף לסימניות
גריד זו תבנית
תעצבי לה לפני המדורים שהיא רוצה, כותרות, מסגרות, ריבועים ריקים למלל וכו..
יש עדין הרבה עלונים (בעיקר תורניים) שיוצאים בשחור לבן, תוכלי לקבל מהם השראה.
אבל בהחלט אפשר לעשות עם זה דברים חביבים מאוד.

• הוסף לסימניות
הגיוני שהיא מתכוונת גם לגווני אפור. זה ירחיב לך את האופציות.

• הוסף לסימניות
הזמנה למסיבת חומש
את כל שאר הדברים עשיתי צבעוני
בהזמנה שהם רצו שחור לבן אז שיחקתי עם הגווני אפור וכו'

קבצים מצורפים

• הזמנה.jpg
    2.6 MB · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתל;798044:
הזמנה למסיבת חומש
את כל שאר הדברים עשיתי צבעוני
בהזמנה שהם רצו שחור לבן אז שיחקתי עם הגווני אפור וכו'

מיותר להגיד שבמקרה זה אם ידפיסו את העלון בדיגיטלי במכונה ש.ל. האפור יצא על הפנים.

• הוסף לסימניות
תלוי, אם יוצרים גווני אפור שמורכבים משחור בלבד ולא מערבוב צבעים - זה ייצא מצויין.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם על העזרה!
בקשר למחיר תוכלו לעזור לי?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולכם על העזרה!
בקשר למחיר תוכלו לעזור לי?

• הוסף לסימניות
סתם המלצה, זו לא הדרך אך זה עזר לי לפעמים.
קשה לי גם ליצור בשחור-אפור-לבן. מה שאני עושה זה מעצב בצבעוני בדיוק כמו שעלון צריך להיראות ואז בהגדרות הופך אותו לגווני אפור. תאמין לי שיוצא יפה
.

• הוסף לסימניות
תכנסי לאתר "לדעת" יש שם גליונות מכל העדות החוגים והסוגים שם תוכלי להתרשם

• הוסף לסימניות
עיצבתי כבר כמה עלונים בסגנון זה והיה לי הרבה יותר נוח לעבוד בצבעוני ולהפוך לגווני אפור, מה גם שללקוח אני נותן בצבע והוא מדפיס ש.ל. ולאינטרנט נותר לו עלון בצבע כך שכולנו מרוצים.

• הוסף לסימניות
זה גם מה שאני עושה מעצבת בצבעוני ורק אח"כ הופכת לשחור לבן(image>mood) ואח"כ בשכבות התאמה אני משנה קצת גוונים או קונטרס...

• הוסף לסימניות
ממש מעניין.
כי עיצוב שחור לבן הוא שפה אחרת.
אנסה להסביר את עצמי.
בשחור לבן מאוד חשוב הקונטרסט - הניגודיות בין ה"צבעים"
כי זה מה שיוצר את ההדגשות וכו.
אם בצבעוני עשיתי אדום וירוק - וזה שונה ובולט, באפורים - זה ייצא אותו דבר ואז אין פה שום עיצוב.
הובנתי?

• הוסף לסימניות
עלון של בית ספר -

מצורף קובץ עליו עובדים אצלנו בביה"ס.
קיבלו את הטופס עם כיתוב. ועבדו עליו.
להשראה.

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    KB 399.4 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
צודק.
אני מדבר בעיקר על החום לגווניו, יותר נעים לי לעבוד כך ואז לראות את התוצאה בגווני אפור

• הוסף לסימניות
יצא לי כמה פעמים לעשות שחור לבן. לפעמים אפילו בלי גוונים של אפור כבקשת הלקוחה.
זה הרבה יותר מורכב לעבוד על שחור לבן מאשר על צבעוני, את צריכה לתמחר את זה בהתאם (יקר יותר) זה הרבה יותר עבודה.
אם את רוצה שאשלח לך דוגמאות תשלחי לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>/
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה