כללי עיצוב גרפי

• הוסף לסימניות
מה אפשר לשפר (עיצבתי היום בקורל)

קבצים מצורפים

• טאוו.jpg
    3.7 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
אולי כדאי להחליש מעט את השתקפות הקסת.

(מומלץ גם להזדרז ולעשות סימן מים לשמירת זכויות).

• הוסף לסימניות
תודה רבה, האם אני יכול עדיין להוסיף סימון מים?

• הוסף לסימניות
ודאי.
תוסיפו לקובץ שלכם ותעלו שוב.

• הוסף לסימניות
מיוחד מיוחד.
כדאי גם לסדר את המעברים באזור של הקיפול של המגילה, שהמעבר ילך בכיוון של הקיפול
(אני מקווה שמובן...)
וגם, נראה שהחלק התחתון של המגילה הוא בצבע קצת שונה מהחלק העליון וגם הטקסטורה לא נראית בו כ"כ.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
וואו!!!! מדהים!!!!
אכן כמו שכתבה "זוהר טל" בחלק התחתון נשמטה הקסטורה.
ומעבר לזה,
יפיפה!!!!

(נדמה לי שגם דברים כאלו אפשר למכור לאתר החדש, נסו נראה לי שזה ילך.... בהצלחה...)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
עליכם נאמר "פרוג" לדעת ל'פרג'ן
מצפה לשמוע עוד הערות
ישראל

(זה לא אליד)

• הוסף לסימניות
מדהים!!
הנוצה נוטה יותר מדי לצד שמאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה