כללי עיצוב דיסק סיפורית - בטיחות בדרכים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם על עיצוב הדיסק סיפורית - בטיחות בדרכים

בתודה מראש

קבצים מצורפים

• בטיחות בדרכים.jpg
    KB 860.3 · צפיות: 29
  • בטיחות בדרכים2.jpg
    KB 703 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
מדהים!

אבל:
אם קהל היעד הוא ילדים אז יש פה פספוס מוחלט של קהל היעד.

• הוסף לסימניות
קהל היעד הוא אכן הילדים אך האמהות הן אלו שקונים זאת עבורן...

• הוסף לסימניות
הילדים הם אלה שמשכנעים את האמהות

• הוסף לסימניות
מבחינה גרפית זה מיוחד, אבל כדאי לשים איזה איור שישבור את הרצינות.

• הוסף לסימניות
אני גם לא רואה פה משהו שישכנע את האמא לקנות לילד שלה משהו כזה.

זה יכול להיות אחלה עטיפה לסרט לבוגרים יותר. אבל משהו שהם לא ירשו לילדים הקטנים שלהם לראות.

אף אמא לא רוצה להפחיד את הילד אלא לחנך אותו ובצורה חוויתית,

יש פה מתח ודרמה מעולים.

אבל אני לא רואה משהו חינוכי וכייפי.
משהו שהאמא תשים לפני שהילד הולך לישון.

(אא"כ מדובר בסדרה לילדים מבוגרים קוראי ספרי הדרמה והמתח.)

• הוסף לסימניות
מסכימה לחלוטין עם פארק .. זה לא נראה "חינוך בחיוך" .. רציני מידי.. אני הייתי שמה את החמסה החייכנית הזו של המועצה לזהירות בדרכים אם אני זוכרת נכון..

• הוסף לסימניות
מעט קודר , מבחינתי העיצוב לא מתאים לילדים
תנסה אולי סגנון ציורי ורענן יותר

• הוסף לסימניות
אמהות יקנו לילדים משהו ילדותי.- כמו שהתוכן מיועד לילד גם החיצוניות צריכה להיות מיועדת לו.
למרות שהעיצוב מאוד יפה, לדעתי צריך לשנות כיוון לחלוטין.

• הוסף לסימניות
זה מפחיד לי...

• הוסף לסימניות
מדהים מבחינה עיצובית
לא מושך ילדים וגם לא אמהות

• הוסף לסימניות
ומה עם הסטריפ הקבוע שלהם למעלה? הם מתעקשים על זה...

• הוסף לסימניות
תשמור את העיצוב היפה הזה לסרט למבוגרים. זה יכול ללכת יופי.
לילדים תעשה משהו יותר ילדותי ומושך. (במיוחד שכתוב למעלה- חיוך בחיוך...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה