כללי עיצוב הערות שוליים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
ייבאתי מסמך וורד עם המון הערות שוליים, והצלחתי לעצב אותן חלקית באינדיזיין. יש לי כמה בעיות ואודה למי שיצליח לעזור לי.
  1. כדי להחיל את הסטיילים שיצרתי להערות השוליים אני צריכה בעצם לבחור את ההערות, הבעיה היא שבשלב הזה אני מצליחה לבחור כל הערה בנפרד ואני לא מצליחה לבחור את כל ההערות בבת אחת, יש אולי דרך מהירה יותר?
  2. איך אפשר לעצב את המספר שמופיע לפני כל ההערה? אני רוצה שגם בתחתית העמוד המספרים שממספרים את ההערות יהיו גבוהים מעט (כמו בהפניה להערת השוליים מתוך הטקסט) או שהמספר יודגש בצורה אחרת. אני לא מוצאת אופציה לעיצוב בתוך חלונית ה- document footnote option
תודה וסליחה!

• הוסף לסימניות
ראשון ראשון.
כשמייבאים את הקובץ מוורד, יש להחיל סגנון על כל הטקסט העליון. לאחמ"כ ניתן לחפש את הסגנון "רגיל" או משהו כזה, שזה הסגנון ברירת מחדל שאמור להישאר רק על ההערות היות וכל הטקסט העליון כבר קיבל סגנון.
אח"כ פשוט עושים החלף כל הסגנון בסגנון של הערות שוליים.
אחרי שיש סגנון הערות שוליים, מחפשים את ההפניות footnote marks בתוך הסגנון הערות שוליים ומחילים עליהם סגנון תו.

• הוסף לסימניות
הבעייה שלי עוד לא נפתרה!

יש למישהו עוגד רעיו לפיתרון?

• הוסף לסימניות
כן.
מה שאת צריכה לעשות, זה להשתמש בפונקציות של חפש והחלף. בחפש, את מגדירה לו את כל הכיתוב בנתונים של הערות השוליים למשל שם הפונט, גודל, שפה, וכולי.

בהחלף, את יכולה להחיל עליו למשל שיהיה כולו סגנון ספציפי שאת רוצה.

זו הדרך שאני מכירה ושאני עשיתי כדי לפתור בעיה דומה.

• הוסף לסימניות
אשמח מאד אם אחד מחברי הפורום יסביר את פקודת "חפש והחלף" - איך מחליפים סימן פסקה בסגנון הרצוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה