כללי עיצוב ועימוד ספר בישול וזכרונות

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עיצה לגבי תמחור של ספר בישול וזכרונות בפורמט אלבומי כ-300 עמודים
כולל עיבוד תמונות ישנות

אשמח גם לקבל חו"ד לגבי העיצוב

תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• page 26.jpg
    KB 612.2 · צפיות: 17
  • page 76.jpg
    KB 514.1 · צפיות: 15
  • page 94.jpg
    KB 510.1 · צפיות: 13
  • page 96.jpg
    KB 336.7 · צפיות: 10
  • page 120.jpg
    KB 652.3 · צפיות: 16
  • page 212.jpg
    KB 644.4 · צפיות: 12
  • page 238.jpg
    KB 302.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
שאלת מליון הדולר...

ובכל זאת כמה עקרונות שיעזרו לך:
1. לחשב בערך כמה זמן לוקח כל עמוד, ולתמחר לפי השערה של שעות עבודה, ולחלק למס' הדפים.
הלקוח מקבל מחיר פר עמוד.
2. לכלול בהצעה מחיר לעמוד עם X תמונות. כל תמונה נוספת בעמוד- תוספת מחיר.
3. לתמחר עריכה של תמונות בנפרד.
4. בנוסף, לתת מחיר לבניית הגריד של הספר.

מקווה שעזרתי...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני יודעת שכולם שונאים לתמחר אבל אני מאוד אשמח לקבל מכם טווח מחירים לעמוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמה;622931:
אני יודעת שכולם שונאים לתמחר אבל אני מאוד אשמח לקבל מכם טווח מחירים לעמוד.

אה, את יודעת שאנחנו שונאים:eek:, ובכל זאת??????:cool:

אני מתמחרת לפי מה שעיני רואות, גריד לא מסובך, הנחה של תמונות בלי עיבודים בסביבות 200 לכפולה.

אני לא מרשה לצעוק עלי. תודה.

• הוסף לסימניות
200 לכפולת גריד?
אם כן, כמה לעימוד השוטף?
אם לא, אולי אני אצעק עלייך שזה יקר מידי 150X200 כפולות עמודים... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה