עיצוב חדרים

• פותח הנושא some
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת מעצבת פנים טובהה (במחיר נח) לעיצוב מספר חדרים בדירה חדשה.
(דירה בדונה בנווה יעקב)

רבקי
0548450389
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על רותי וינברג (הניקית revrut)
היא גם גרה באיזור, כך שבכלל יהיה לך מעולה!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לך מייל שלה?

• הוסף לסימניות
תנסי את חסידה קונסקי
0527674520

מאד מקצועית
יש לה קו נקי ויפה עם המון טעם,
מומחית בהום סטיילינג.

• הוסף לסימניות
יש כאן ניקית 'דירה מושלמת', מאוד מאוד מקצועית, טעם מיוחד ורעיונות מקוריים. התמחות בהום סטיילינג, שווה ליצור איתה קשר ולראות חדרים ובתים שהיא עיצבה.
052-7674520

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
ציפי ורשואר
מומלצת בחום

היא עיצבה לי כעת דירה חדשה ואני מאד מאד מרוצה

מקצועית! יצירתית! במיוחד בניצול חללים מקסימלי!

שמעתי שהיא עיצבה גם את מכללת פרוג בירושלים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על ציפי ורשואר!
ציפי עיצבה לנו חנות מדהימה וחדשנית, אין על המקצועיות שלה ועל הרעיונות שלא נגמרים... והסבלנות...
כל תהליך העבודה אתה היה חוויתי מאוד!
אחרי שיצאנו כ"כ מרוצים מהעיצוב של החנות לקחנו אותה גם לבית- למטבח וחדרי רחצה,
הכל יצא ב"ה מושלםםםםםם!!! גם בנוחות וגם במראה
ציפי עשתה את זה בגדול
(ואני לא הייתי לקוחה קלה...)

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל את המייל של ציפי ורשואר?

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על דירה מושלמת,
יצירתיות מקורית ומענינת, ניצול מקסימלי, יחד עם אדיבות ונחמדות,
ממליצה מאד!!!

• הוסף לסימניות
תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה