כללי עיצוב חדש לספר

• הוסף לסימניות
ישר שראיתי את הכריכה עם העיצוב החדש התחשק לי לקנות את הספר!

• הוסף לסימניות
הראשון מהווה לקונה פונטציאלי חידה מה יהיה בפנים? מהו החץ? מבחן? ורפואה? כדי לענות על יצר הסקרנות הוא יבחר.
השני אפילו לא נותן לקונה אפשרות לחשוב על מה הספר. זה בטוח על רפואה. מעבדה. נו עוד ספר על מחלות ורופאים ומחלקות.
הדעה שלי: (ואני מבינה שעבדת על הכריכה ואין לך רצון לשנות כלום) תמונת תינוק עם סימן שאלה מואר וצבעי רקע ילדותיים זוהרים. חלוק רופא תלוי. יהוו כריכה יפה לקונה ספרים.

• הוסף לסימניות
יצא לי לחשוב הרבה על כל עניין העיצוב שהולך היום, אנחנו, הגרפיקאים אוהבים עיצוב נקי, פשוט, עם כמה שפחות אלמנטים וכו', הכל טוב יפה, אך אני חושבת על הצרכנים הפשוטים והרגילים שבצד השני, שלא מבינים בגרפיקה ו"במודות" שהולך בו, הם נמשכים אחרי מה שבאמת מושך, ומעניין.

בעקבות האשכול של הספר, לקחתי כמה אנשים ושאלתי אותם מה הם היו שולפים מהמדף, כולם ללא יוצא מן הכלל אמרו שהשני מושך אותם יותר. (לא בגלל שאני עיצבתי:rolleyes:)

מה אתם אומרים על כל העניין הזה של עיצוב נקי אך פחות מושך, מה עדיף? (לא רק בספרים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;582434:
(ואני מבינה שעבדת על הכריכה ואין לך רצון לשנות כלום)

עבדתי על זה בדיוק רבע שעה, וזה לא הענין של הרצון לא לשנות, זה ספר שיצא ולא ספר שביקשו ממני לעצב, העלתי אותו רק כדי להתלמד בעיצוב ספרים, כך שבכייף אני ישנה אם יש לזה טעם:)

• הוסף לסימניות
עצה שלי, בסוף תעשי מה שהלב שלך אומר לך. (על טעם ועל ריח.....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;582435:
יצא לי לחשוב הרבה על כל עניין העיצוב שהולך היום, אנחנו, הגרפיקאים אוהבים עיצוב נקי, פשוט, עם כמה שפחות אלמנטים וכו', הכל טוב יפה, אך אני חושבת על הצרכנים הפשוטים והרגילים שבצד השני, שלא מבינים בגרפיקה ו"במודות" שהולך בו, הם נמשכים אחרי מה שבאמת מושך, ומעניין.

בעקבות האשכול של הספר, לקחתי כמה אנשים ושאלתי אותם מה הם היו שולפים מהמדף, כולם ללא יוצא מן הכלל אמרו שהשני מושך אותם יותר. (לא בגלל שאני עיצבתי:rolleyes:)

מה אתם אומרים על כל העניין הזה של עיצוב נקי אך פחות מושך, מה עדיף? (לא רק בספרים)

זאת הנקודה שהמומחים יזלזלו ופשוטי העם יהנו.
וכבר היה על נושא זה כבר כמה אשכולות.
שניים זכורים לי עכשיו.
1.מיתוגו מחדש של הלוגו של יפה נוף.
2.לאחרונה אחת שמיתגה את עצמה שמה ארבע פונטים במודעה.
ולזה כולם נתפסו, לעומת זאת היא סיפרה שהלקוחות שלה אהבו את זה.
ופה מונחת השאלה.
ע"פ מה מחליטים כללים בגרפיקה?.

• הוסף לסימניות
פעם פירסמתי מודעת פרסומית למקומון עבור לקוחה לפי טעמה האישי (היא ממש כיוונה אותי איפה להשים כל תמונה ואיך), המודעה יצאה מזעזעת ומנוגדת לכל כללי העיצוב אבל אח"כ היא אמרה לי שדוקא העיצוב הזה הביא לה המון לקוחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;582435:

להבהיר את ההודעה שכתבתי למעלה- לא שהראשון יותר טוב! בכלל לא...
להפך הוא מאוד לא טוב. וברור שאם יש לך רק את שני הספרים האלו בחנות תקחי את השני...
אך הבעיה, שיש לך עוד המון ספרים בחנות, מעוצבים בסגנון עכשוי, מין משהו שמושך לקחת אותו ליד...
ואם כבר מחדשים עטיפה... (ראי המשך בהודעה הקודמת שלי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;582438:
עבדתי על זה בדיוק רבע שעה, וזה לא הענין של הרצון לא לשנות, זה ספר שיצא ולא ספר שביקשו ממני לעצב, העלתי אותו רק כדי להתלמד בעיצוב ספרים, כך שבכייף אני ישנה אם יש לזה טעם:)

נסי ותראי מה יגידו.
סתם הערה נוספת ספר על תינוקות הוא ספר שרץ משהו בו מושך את כולם.
כל אישה נזכרת בתינוקה הראשון. נערות האחיינים וכו'
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלימירי;582457:
פעם פירסמתי מודעת פרסומית למקומון עבור לקוחה לפי טעמה האישי (היא ממש כיוונה אותי איפה להשים כל תמונה ואיך), המודעה יצאה מזעזעת ומנוגדת לכל כללי העיצוב אבל אח"כ היא אמרה לי שדוקא העיצוב הזה הביא לה המון לקוחות
נראה לי שזה בדיוק כמו שמודעה בסגנון: "למחירא, מאיל בצבא קחול. לפרתים: 08-8-----8" מן הסתם תמשוך יותר מ- "למכירה מעיל וכו...";)

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלימירי;582457:
אני לא חושבת שלעצב כזאת מודעה זה נכון, כי צריך שיהיה מינימום של עיצוב נכון ונורמלי
יכול להיות שפעם אחת זה הביא לה לקוחות, אבל תזהרי לא לעשות את זה מלכתחילה;)

ואני מקוה שאת לא משווה את המודעה שעשית לה לעיצוב של הספר;)

• הוסף לסימניות
קודם כל אני ממש לא משווה, ואני מאד! אוהבת את העיצוב
ושנית כמובן שאני לא יעשה זאת מלכתחילה במקרה הזה פשוט לא היתה לברירה
אבל אפשר לאמר שזה מקרה נדיר בד"כ לקוחות סומכים על טעמי ועל הידע שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;582465:
נראה לי שזה בדיוק כמו שמודעה בסגנון: "למחירא, מאיל בצבא קחול. לפרתים: 08-8-----8" מן הסתם תמשוך יותר מ- "למכירה מעיל וכו...";)

זה כמו הפרסומות בצורת פאשקאויל.
שמשרד פרסום עושה.(להזכירכם,פרסיל)ֿ
העיקר לצוד את הלקוח ולא משנה הדרכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלימירי;582457:

טיעון חסר בסיס של לקוח רפה שכל (וגם שתלטן מן הסתם). "דוקא העיצוב הזה הביא לה המון לקוחות" - היא בטח בדקה את העיצוב שלך בצורה מדעית זה לעומת זה, והגיעה למסקנה המלומדת לאחר מחקר מעמיק (= גיסתה, שמנהלת מכירה ביתית לכוסות ח"פ כבר ה מ ו ן שנים ומכירה חצי מהעולם, וכן השכנה מלמטה שסיימה עכשיו סדנה להנחיית הורים, ו"מבינה לעומק בכל הקשור לאינטילגנציה רגשית").
בעלה של לקוחה מסוג זה, הוא בד"כ נושא משרה תורנית בינונית ומטה (הדרך החינוכית שהוא מתווה טובה וחכמה לאין ערוך מזו של המוסד המנוון בו הוא נאלץ ללמד, ואוטוטו כל העולם יבין זאת), וכשהוציא פרוספקט למיזם החדש שלו (מועדונית לנוער נושר לאמירת תהילים במוצאי שבתות החורף) התווכח שעות עם הגרפיקאי המטומטם שלא מבין כלום (והכי גרוע - גם לא בתמחור!..).
השכנים מלמעלה כבר מחכים שלוש שנים לגיס שלהם שיסיים מכינה ללימודי דיינות, וידע סוף סוף איך מפעילים את הדיסק של "פרויקט השו"ת", שם יוכל לבדוק האם נכון, ראוי וצודק לאשר לסוויסה מקומה 5 להוציא מרפסת סוכה של מטר וחצי מרובע, כדי שאישתו (פריצת דיסק בשני מקומות, מים בברך שמאל תודה ששאלתם) לא תתצטרך כל שנה להקשיב מלמעלה לזמירות החג של בעלה.

מצד שני לימדונו רבותינו: "הלקוח תמיד צודק". גם אם הוא טיפש.

• הוסף לסימניות
הצבעים לא מושכים אותי בתור קונה לרצות לקרוא את הספר
מידי מונוטוני לטעמי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה