נכתב ע"י פריידי;582434:(ואני מבינה שעבדת על הכריכה ואין לך רצון לשנות כלום)
נכתב ע"י מיצג;582435:יצא לי לחשוב הרבה על כל עניין העיצוב שהולך היום, אנחנו, הגרפיקאים אוהבים עיצוב נקי, פשוט, עם כמה שפחות אלמנטים וכו', הכל טוב יפה, אך אני חושבת על הצרכנים הפשוטים והרגילים שבצד השני, שלא מבינים בגרפיקה ו"במודות" שהולך בו, הם נמשכים אחרי מה שבאמת מושך, ומעניין.
בעקבות האשכול של הספר, לקחתי כמה אנשים ושאלתי אותם מה הם היו שולפים מהמדף, כולם ללא יוצא מן הכלל אמרו שהשני מושך אותם יותר. (לא בגלל שאני עיצבתי)
מה אתם אומרים על כל העניין הזה של עיצוב נקי אך פחות מושך, מה עדיף? (לא רק בספרים)
להבהיר את ההודעה שכתבתי למעלה- לא שהראשון יותר טוב! בכלל לא...נכתב ע"י מיצג;582435:בעקבות האשכול של הספר, לקחתי כמה אנשים ושאלתי אותם מה הם היו שולפים מהמדף, כולם ללא יוצא מן הכלל אמרו שהשני מושך אותם יותר. (לא בגלל שאני עיצבתי)
מה אתם אומרים על כל העניין הזה של עיצוב נקי אך פחות מושך, מה עדיף? (לא רק בספרים)
נכתב ע"י מיצג;582438:עבדתי על זה בדיוק רבע שעה, וזה לא הענין של הרצון לא לשנות, זה ספר שיצא ולא ספר שביקשו ממני לעצב, העלתי אותו רק כדי להתלמד בעיצוב ספרים, כך שבכייף אני ישנה אם יש לזה טעם![]()
נראה לי שזה בדיוק כמו שמודעה בסגנון: "למחירא, מאיל בצבא קחול. לפרתים: 08-8-----8" מן הסתם תמשוך יותר מ- "למכירה מעיל וכו..."נכתב ע"י מלימירי;582457:פעם פירסמתי מודעת פרסומית למקומון עבור לקוחה לפי טעמה האישי (היא ממש כיוונה אותי איפה להשים כל תמונה ואיך), המודעה יצאה מזעזעת ומנוגדת לכל כללי העיצוב אבל אח"כ היא אמרה לי שדוקא העיצוב הזה הביא לה המון לקוחות
אני לא חושבת שלעצב כזאת מודעה זה נכון, כי צריך שיהיה מינימום של עיצוב נכון ונורמלינכתב ע"י מלימירי;582457:פעם פירסמתי מודעת פרסומית למקומון עבור לקוחה לפי טעמה האישי (היא ממש כיוונה אותי איפה להשים כל תמונה ואיך), המודעה יצאה מזעזעת ומנוגדת לכל כללי העיצוב אבל אח"כ היא אמרה לי שדוקא העיצוב הזה הביא לה המון לקוחות
נכתב ע"י שיר770;582465:נראה לי שזה בדיוק כמו שמודעה בסגנון: "למחירא, מאיל בצבא קחול. לפרתים: 08-8-----8" מן הסתם תמשוך יותר מ- "למכירה מעיל וכו..."![]()
נכתב ע"י מלימירי;582457:פעם פירסמתי מודעת פרסומית למקומון עבור לקוחה לפי טעמה האישי (היא ממש כיוונה אותי איפה להשים כל תמונה ואיך), המודעה יצאה מזעזעת ומנוגדת לכל כללי העיצוב אבל אח"כ היא אמרה לי שדוקא העיצוב הזה הביא לה המון לקוחות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים