כללי עיצוב חוברת לימוד

• הוסף לסימניות
תלוי מאד במספר העמודים
נראה לי המחיר הריאלי 20-30 שקל לעמוד (30 אם מדובר ב-80 עמודים, 20 אם מדובר על 200 עמודים)
בפרט אם לקחת מחיר על הכריכה והגריד בנפרד!!
ולדרוש תשלום בנפרד על כל תמונה שאת רוכשת? דקדוקי עניות. חוסר מקצועיות
לקוחות לא אוהבים לחזור לבעלי מקצוע כאלו
אני לא מכירה אותך אבל אני כותבת את הדברים לטובתך, כי הכי חשוב זה לקוחות חוזרים
אני גם לא בעד להתקמצן על התיקונים. לקוח משלם מחיר מלא, תפרגני לו, תני לו, זה יחזור אלייך אחר כך בכפליים.
(אלא אם כן מדובר בשלומפר שהרשלנות שלו שערורייתית ואז בשביל להעמיד אותו על המקום תדרשי כסף נוסף)
הרבה הצלחה, ותדאגי שהלקוח שלך יישאר בידיים שלך!

אני חולקת על כל העניין הזה של מקצועיות ולא מקצועיות!
מקצועיות נמדדת בעבודה האיכותית שאתה נותן, לא בפרגון ללקוח.
אני לא יודעת מראש אם הלקוח שלומפר
ולכן, כדי להימנע מעבודה מיותרת ומייסרת..
אני מעגנת את עצמי בהסכם עבודה כתוב היטב,
ומשתדלת מאוד לא לפחד מהאותיות הקטנות.
מנסיוני,
כשאני ברורה עם עצמי ובטוחה במחיר ובתנאים שלי (כן, כולל כל האותיות הקטנות ה'לא נעימות'!)
אז הלקוח מקבל את זה כברור מאליו
והעבודה מתנהלת הרבה הרבה יותר חלק גם לי וגם ללקוח!!

לגבי המחיר שנראה לך ריאלי לקחת,
20-30 שח?
ראית את הדוגמא שצירפתי??
זה נראה לי זול להחריד!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עבודה כזאת, וביקשתי לפי שעות.
קחי בחשבון המווווווווווון תיקונים.
ממליצה להגביל מראש את מספר התיקונים-
ואם הלקוח רוצה עוד שישלם עוד..
מניסיון-אם לא, התיקונים לא נגמרים!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה