כללי עיצוב לוגו למעצבת פנים

• הוסף לסימניות
התחלתי לעבוד על לוגו למעצבת פנים.
אין לה שם. היא רוצה לוגו עם אותיות שמה אולי בשילוב סמל כלשהוא.
ראשי תיבות של שמה הם י.ר
ניסיתי לעשות לה סמל שקשור לעולם השרטוט והתלת מימד.

קבצים מצורפים

• סמל לוגו.jpg
    KB 51.7 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
איזו מלאכה! מזכיר קוביה הונגרית. אך לא משדר לי עיצוב פנים
תראי דוגמאות וקבלי השראות- מנושאים דומים למטה בדף

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד!
כמובן שיש עוד מה לעבוד אבל בסיס טוב
מה שכן קצת קשה להבין שמדובר פה בי' ור' כיון שהי' הפוכה
למה לא לעשות כך:

קבצים מצורפים

• סמל לוגו.jpg
    KB 46.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
למה לא משהו כלפי פנים שיזכיר בית?

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 151.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נסיון בכיוון נוסף

קבצים מצורפים

• לוגו2.jpg
    KB 126.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אהבתי מס' 2

• הוסף לסימניות
מס' 1 מאוד יפה
שורת המיצוב חייבת טיפול!

• הוסף לסימניות
הייתי עושה כזה דבר
ותחליפי פונט לפונט בשפה של הY והR

קבצים מצורפים

• לוגו2.jpg
    KB 33.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
שמה (יאנג) ממש דורש איזו קריצה כלפי הסמל הסיני הידוע, בפרט בהקשר של עיצוב פנים, אבל אני מניחה שזה לא שייך.
האותיות Y ו-R באנגלית הן אותיות שכיף מאוד לעבוד איתן וקל להוציא מהן תוצאות מרשימות. נסי עוד.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הרעיון ב-5 ו-6 - שהאותיות יוצרות חלל של חדר.
רעיון חכם, יחודי ומקורי, וכדאי לך לפתח את זה.
כרגע זה כבד מאוד, הייתי בוחרת פונט מודרני וקליל לאנגלית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה