כללי עיצוב מדבקה לדלתות רכב

• הוסף לסימניות
שבוע טוב ומבורך!
התבקשתי לעצב מדבקות לדלתות רכב ללקוח.
אני זקוקה לעזרתכם, איך אני אמורה לדעת את מידות הדלתות? (למדוד ידנית? ולשרטט פריסה מעצמי?)
וכן אשמח לעיצות מניסיונכם בכללי בנושא..
תודה :)

• הוסף לסימניות
תחפשי, אני יודעת שיש אתרים עם פריסות ומידות לעטוף רכבים,
זה נחוץ כאשר עוטפים רכבים שלמים,

אם זה רק דלתות את יכולה להיכנס לאתר יבואן הרכב יש שם את כל המידות הרלוונטיות של הרכבים, את צריכה לשים לב לא רק לדגם אלה גם לשנת היצור,
לפעמים לאותו דגם יש מה שמכונה מתיחת פנים בשנה מסוימת.

ואם זה רק דלתות מה יותר פשוט מלמדוד את הרכב?
רק את צריכה לברר בדפוס או אצל המדביק בפועל אם צריך גלישות וכאלה היא המדבקה גדולה יותר והמדביק בפועל חותך אותה בסוף בסכין יפני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אות לי;2447477:
תחפשי, אני יודעת שיש אתרים עם פריסות ומידות לעטוף רכבים,
זה נחוץ כאשר עוטפים רכבים שלמים,

אם זה רק דלתות את יכולה להיכנס לאתר יבואן הרכב יש שם את כל המידות הרלוונטיות של הרכבים, את צריכה לשים לב לא רק לדגם אלה גם לשנת היצור,
לפעמים לאותו דגם יש מה שמכונה מתיחת פנים בשנה מסוימת.

ואם זה רק דלתות מה יותר פשוט מלמדוד את הרכב?
רק את צריכה לברר בדפוס או אצל המדביק בפועל אם צריך גלישות וכאלה היא המדבקה גדולה יותר והמדביק בפועל חותך אותה בסוף בסכין יפני.

תודה רבה רבה על התשובה המפורטת! בהחלט זה עזר לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה