היונגערמאן!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כמה עולה לעצב מודעה לקידוש???
והאם אפשר למצוא מישהו ב: 50 ש"ח ???
אשמח לרעיונות מצידכם!
אשמח לרעיונות מצידכם!
אפשר לעצב לבד בקנבה.כמה עולה לעצב מודעה לקידוש???
אשמח לרעיונות מצידכם!
אין לי אפשרות לפנות לפרטייש אתרים חינמיים
אם תרצה עזרה תפנה בפרטי
יש פה בחמישים פלוס:כמה עולה לעצב מודעה לקידוש???
אשמח לרעיונות מצידכם!
נשגב מבינתי איך לוחשת יכול להיות צודק...קודם כל @הלוחשת לתווים צודק יש מלא אתרים לזה
אם תרצה אשמח שיקשרו אחד מהפרמיום היקרים
מעדיף לא לפרסם בפומבי...
חכם ומומלץ..תודה
אני מתייחס בתור ניק לא לאדם עצמו...
סורי
יש את גרפולייק.
מאוד מומלץ אתר נוח ויפה.
אתר מומלץ ומטורף...גרפולייק הפתרון המועדף לבעלי שמחות, מנהל מוסדות, גבאים
ולכל מי שרוצה להפתיע בגדול....
שווה הצצה בחירה עיצוב ו---
הדפסה....
מה המייל שלך??? דחוף!אני עושה בחמישים אפשר ליצור איתי קשר בפרטי או לשלוח את המייל שלכם
תוכל לכתוב לי באישי?מה המייל שלך??? דחוף!
אין לי אפשרות!תוכל לכתוב לי באישי?
גם לי לא. אפשר את המייל שלכם?אין לי אפשרות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים