עיצוב מטבח קבלן

• הוסף לסימניות
אשמח מאד בעזרה ויעוץ
זו דירת קבלן בתחילת בניה
בתכנון לבטל את המטבח מהקבלן ולעשות מטבח חדש
כמה שאלות:
1. איפה כדאי להוסיף עוד משטחי עבודה?
2. מעוניינת בכיריים וב2 תנורים בילד אין ( עדיף לא אחד מעל השני)
3. האם צריך מעצבת מיוחדת למטבחים או מספיק ללכת לחנות מטבחים ולקבל מהם יעוץ?
4.מתי אני צריכה לפנות למעצבת? או לחנות מטבחים? לפני הבניה? אני צריכה לשנות נקודות חשמל ואינסטלציה?
אשמח לכל מידע וכן המלצות על מעצבת טובה למטבחים
תודה רבה
מטבח.jpg

• הוסף לסימניות
שלום יהודית
אני מעצבת המתמחה בעיצוב מטבחים, למעלה מ30 מטבחים כבר זכו לעיצוב שלי.
אשמח שנשוחח
architectruth7616&gmail.com

אני יענה לך על השאלה שהכי חשובה לך לתהליך, אם את רוצה לשנות נקודות חשמל ומים חייב להזדרז עם התוכניות, ולהוריד לביצוע לקבלן. כל עוד את לא מביאה לו תוכניות אחרות הוא מבצע בשטח את התוכנית שיש לך.

שטח המטבח שלך גדול ויפה יש פה בהחלט הרבה שטח לנצל שלא מנוצל כראוי.
המשך ערב מקסים.

• הוסף לסימניות
אשמח מאד בעזרה ויעוץ
זו דירת קבלן בתחילת בניה
בתכנון לבטל את המטבח מהקבלן ולעשות מטבח חדש
חשיבה נכונה
כמה שאלות:
1. איפה כדאי להוסיף עוד משטחי עבודה?
להוסיף חצי אי
2. מעוניינת ב2 תנורים בילד אין ( עדיף לא אחד מעל השני)
מימין למקרר
3. האם צריך מעצבת מיוחדת למטבחים או מספיק ללכת לחנות מטבחים ולקבל מהם יעוץ?
יש משפט שאומר "אם אתה מקבל משהו בחינם סימן שאתה המוצר"..
חשוב לעבוד עם מעצב/ת מטבחים מטעמכם, שישרת את האינטרסים שלכם ולא של הנגר/חברת המטבחים.

מעבר לזה.. כשמגיעים עם תוכניות מסודרות, מקבלים מחיר תחרותי.
כשהם מכינים לכם את התוכניות, אתם לקוח שבוי.
4.מתי אני צריכה לפנות למעצבת? או לחנות מטבחים? לפני הבניה? אני צריכה לשנות נקודות חשמל ואינסטלציה?
אשמח לכל מידע וכן המלצות על מעצבת טובה למטבחים
תודה רבה
כמה שיותר מוקדם.
תתחילו בלקרוא מידע באשכולות קודמים

• הוסף לסימניות
1.זה נגזר מכמה דברים יחד (כמה ארונות אחסון את צריכה, אי, שטח מקרר וכו)
2.אפשרי בהחלט
3.כבר דובר על זה הרבה בפורום.
4.צריכה להספיק לגמור תכנון אצל מעצבת לפני שלא יתנו לך להגיש שינויים בשינוי דיירים.
לחברת מטבחים לפנות רק בשלבי סיום הבניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה