- הוסף לסימניות
הם ממילא משפצים.אישית אני הייתי מחליפה בין החדר למטבח...
אבל כמובן שזה דורש הוצאה כספית גדולה יותר.
הדירה תהיי נוחה ותקנית, ויעלה ערך הדירה.
ועדיף שני חדרים קטנים מחדר אחד ענק
הם ממילא משפצים.אישית אני הייתי מחליפה בין החדר למטבח...
אבל כמובן שזה דורש הוצאה כספית גדולה יותר.
איך נכנסים לחדר הפנימיהם ממילא משפצים.
הדירה תהיי נוחה ותקנית, ויעלה ערך הדירה.
ועדיף שני חדרים קטנים מחדר אחד ענק
עדיף מאחד גדולאיך נכנסים לחדר הפנימי
חדר בתוך חדר מומלץ???
אולי מהמטבחאיך נכנסים לחדר הפנימי
חדר בתוך חדר מומלץ???
לדעתי תכנית לא הכי מוצלחתדוקא חשבנו על אופציה של שינוי הדירה ועהברת המטבח אך היא לא באה כרגע בחשבון זה עלויות גבוהות מאוד , במיוחד שיש כרגע מרפסת פתוחה שבעתיד תסגר לחדר (אם שמתן לב ישנה דלת מהמטבח).
לגבי כיורים מחוברים קבלנו אופציה כזו של תוכנית פחות אוהבת .
יש למשהי נסיון עם זה ? זה נוח בכלל?
זה נוח בעיקר במטבחים קטנים.לגבי כיורים מחוברים קבלנו אופציה כזו של תוכנית פחות אוהבת .
יש למשהי נסיון עם זה ? זה נוח בכלל?
הנישה למקרר ממש קטנה 78/80 ס"מ (הורדתי 5/7 ס"מ לטובת הפינה), וזה עוד לפני חיפוי וסטיות.מה דעתכם על תוכנית כזו? אנו מנסים להתמודד עם המצב הקיים, אין לנו אפשרות אחרת כרגע, אשמח לתגובות..
זה לא נוח שהמקרר נפתח לצד השני.הנישה למקרר 85 ס"מ והמקרר נפתח לצד השני של התנור
מה שבעיקר חשוב לי זה הקטע של הפינה והכיריים האם הגודל יעיל ?
בואי נעשה תיאום ציפיות.אז מה כן אפשר לעשות?? זה המצב הנתון על מה כדי לוותר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים