עיצוב עטיפה ולוגו לשיר החדש "ים של דמעות" של הזמר נותי ליברמן
אבי ברמן ab משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי D I G I T A L 6/1/23 הוסף לסימניות #1 עיצוב עטיפה ולוגו לשיר החדש "ים של דמעות" של הזמר נותי ליברמן קבצים מצורפים ים של דמעות לוגו.jpg KB 899.6 · צפיות: 138 ים של דמעות מרובע לוגו.jpg 2.7 MB · צפיות: 143 IMG_20230106_033518_296.jpg KB 19.7 · צפיות: 125
תלמידים מהמשתמשים המובילים! מנהל מנוי פרימיום פמ"ג DIP עיצוב גרפי עיצוב פונטים עימוד ספרים 6/1/23 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י טובה פרנקל: הלוגו פצצה! לחצ/י כדי להרחיב... וגם התמונה והעיבוד. לא רגיל ויוקרתי מאד!
חבילע'ס על הזמן משתמש מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 6/1/23 הוסף לסימניות #4 מדהים !! והשיר בכלל ... אחד המרגשים !
CN משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית • 6/1/23 הוסף לסימניות #5 ב"ה מקסים. לדעתי אפשר להפחית קצת באדמומיות של הידיים, זה ישפר בהרבה את התמונה
Studio Grafix עיצוב גרפי ומיתוג עסקי למוסדות ועסקים מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP עיצוב פונטים מוזיקה ונגינה • יוצרי ai 10/1/23 הוסף לסימניות #6 ממש טוב! קצת הפריע לי הפונט הפנימי, פחות התכתב לי טוב עם הקונספט אבל כל השאר מקסים!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת