עיצוב עטיפת ספר
ר רְעוּתָהּ מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 10/2/23 הוסף לסימניות #1
א אפילו משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי 12/2/23 הוסף לסימניות #2 זה ממש יפה. עיצוב אמיתי? כלומר העיצוב שריר וקיים, רואים אותו.... אבל זה לספר אמיתי שהולך לצאת לאור?
ר רְעוּתָהּ מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 12/2/23 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י אפילו: זה ממש יפה. עיצוב אמיתי? כלומר העיצוב שריר וקיים, רואים אותו.... אבל זה לספר אמיתי שהולך לצאת לאור? לחצ/י כדי להרחיב... תודה! לא, זה פרוייקט לימודי
נכתב ע"י אפילו: זה ממש יפה. עיצוב אמיתי? כלומר העיצוב שריר וקיים, רואים אותו.... אבל זה לספר אמיתי שהולך לצאת לאור? לחצ/י כדי להרחיב... תודה! לא, זה פרוייקט לימודי
נמש =) מנהלת קהילת צלמים מנוי פרימיום עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי • 12/2/23 הוסף לסימניות #4 מיוחד
מלכי סלמון סטודיו סטאמפ מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית צילום מקצועי יוצרי ai 13/2/23 הוסף לסימניות #5 וואווווו נכתב ע"י R E U T: לא, זה פרוייקט לימודי לחצ/י כדי להרחיב... ואני קראתי בשקיקה את הצד האחורי... יש לך גם כישורי סיפורת לא רעים, את כתבת?
וואווווו נכתב ע"י R E U T: לא, זה פרוייקט לימודי לחצ/י כדי להרחיב... ואני קראתי בשקיקה את הצד האחורי... יש לך גם כישורי סיפורת לא רעים, את כתבת?
ר רְעוּתָהּ מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 15/2/23 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י מלכי בן חמו: וואווווו ואני קראתי בשקיקה את הצד האחורי... יש לך גם כישורי סיפורת לא רעים, את כתבת? לחצ/י כדי להרחיב... חחח, אהבתי שקראת ממש לא כתבתי ואין לי את זה בלכתוב זה תקצירים שהסופרות כתבו
נכתב ע"י מלכי בן חמו: וואווווו ואני קראתי בשקיקה את הצד האחורי... יש לך גם כישורי סיפורת לא רעים, את כתבת? לחצ/י כדי להרחיב... חחח, אהבתי שקראת ממש לא כתבתי ואין לי את זה בלכתוב זה תקצירים שהסופרות כתבו
B brachy 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עריכה והפקת סרטים 15/2/23 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י מלכי בן חמו: וואווווו ואני קראתי בשקיקה את הצד האחורי... יש לך גם כישורי סיפורת לא רעים, את כתבת? לחצ/י כדי להרחיב... זה ספרים אמיתיים, העיצוב שלה...
נכתב ע"י מלכי בן חמו: וואווווו ואני קראתי בשקיקה את הצד האחורי... יש לך גם כישורי סיפורת לא רעים, את כתבת? לחצ/י כדי להרחיב... זה ספרים אמיתיים, העיצוב שלה...
ר רְעוּתָהּ מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 15/2/23 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י brachy 100: זה ספרים אמיתיים, העיצוב שלה... לחצ/י כדי להרחיב... ממש לא שלי, רק שיעורי בית זה ספרים שעיצבתי במסגרת תחרות ספרים שהייתה לנו במסלול
נכתב ע"י brachy 100: זה ספרים אמיתיים, העיצוב שלה... לחצ/י כדי להרחיב... ממש לא שלי, רק שיעורי בית זה ספרים שעיצבתי במסגרת תחרות ספרים שהייתה לנו במסלול
B brachy 100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עריכה והפקת סרטים 15/2/23 הוסף לסימניות #9 התכוונתי שזה ספרים קיימים.... עבריקוס כבר התפרסם, והנחל בכביש 3 גם כנראה עוד כמה חודשים...
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת