כללי עיצוב קובץ אקסל באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אני מעמדת אלפון.
קיבלתי קובץ אקסל עם 4 עמודות - שם, כתובת, טלפון, ופלאפון.
בנתיים הצלחתי לעשות טאב של נקודות בין הטלפון לכתובת ולסדר את מיקום הפלאפון.
הבעיה שלי:
אני רוצה שהכתובת תבוא אחרי השם בהבדל של רווח.
אני רוצה להכיל סגנון כתב לכל עמודה- לשם, לכתובת, לטלפון ולפלאפון.
הכנתי את הסגנונות כבר.
איך אני מכילה אוטומטית אחד אחרי השני?

מחכה מאוד לעזרה.

תודה.

• הוסף לסימניות
השיטה הטובה ביותר לעבודה מסוג זה, היא להכין תיבות נפרדות לכל נתון מידע, ולשרשר ביניהם.
ממש כמו בלוח שנה...

• הוסף לסימניות
כזה דבר...

קבצים מצורפים

• Untitled-1-02.png
    KB 26.3 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1142612:
השיטה הטובה ביותר לעבודה מסוג זה, היא להכין תיבות נפרדות לכל נתון מידע, ולשרשר ביניהם.
ממש כמו בלוח שנה...

אין שום סיבה לעבוד כך!!

אפשר ע"י סגנון מקונן,
ואפשר ע"י שתילת סימנים מיוחדים בין הטורים שבאקסל והמרת כל מה שביניהם לסגנון הרצוי.
ונראה לי שיש עוד דרכים.

• הוסף לסימניות
הדרך הכי פשוט ע"י סגנון מקונן

• הוסף לסימניות
לצבוע כל עמודה בצבע שונה

לצבוע כל עמודה בצבע שונה > להעתיק לוורד > לעשות המר טבלה לטקסט, בין העמודות לעשות רווח > לייבא לאינדיזיין > לעשות חפש/החלף צבע (אדום לסגנון 1)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה