כללי עיצוב קורות חיים

• הוסף לסימניות
זה עתה סיימנו בסייעתא דישמיא לימוד תוכנת האלורסטריטור. עיצבתי קורות חיים כעבודת גמר ואשמח לחוות דעתכם, תודה!

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170306-124224.jpg
    Screenshot_20170306-124224.jpg
    KB 185.1 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
ממש יפה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית,
אבל מגניב ביותר---

• הוסף לסימניות
הפל'-מאוד חשוב, קטן מדיי..

• הוסף לסימניות
הלו חרד"ק... סתם אחי שיהיה לך בהצלחה! באמת!

• הוסף לסימניות
כמו שהשקעת בתמונה שלך עם העיבוד היפה תשקיע בכל המודעה.

בהצלחה נשמה. תשקיע הרבה בלימוד. תעשה הרבה מדריכים.

• הוסף לסימניות
"לאן התגייסתי" ולא "לאיפה"

• הוסף לסימניות
אחי, רמת הביצוע שלך מעולה!!!
אבל כפי שכתב יונתן ליפשיץ - אתה צריך לשפר את העיצוב.

אני אישית לא מתקרב לרמת הביצוע שלך אז מה אני בכלל מעיר הערות, אבל כלקוח פוטנציאלי, אני חושב שלא הייתי לוקח אותך בעקבות הקו"ח האלה כפי שהם עכשיו.
תסתכל על אתרים של מעצבי על, תקבל מהם השראה ואתה יודע מה, אפילו תעתיק מהם בהתחלה.
אני מאמין שתצליח כי רואים שיש לך את זה

• הוסף לסימניות
להתחלה יפה מאוד....
אבל בתור לקוח פוטנציאלי , לא מעניין אותי מתי נולדת , איפה למדת בבית ספר
ואפילו לא איפה שירתת בצבא, אני רוצה מישהו תותח בעיצוב שיתן לי את התוצר שאני חולם...
אז אני ממליץ תנסה למצוא דברים שקשורים לגרפיקה שקשורים אליך ואותם תשים בהתחלה לא בסוף בקטן
בהצלחה נתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה