כללי עיצוב שלט ענק

• הוסף לסימניות
איך כדאי לעצב שלט שידפיסו בגודל 3 מטר 1X מטר
מחכה שתחכימו אותי
תודה

• הוסף לסימניות
ב'סהר שלטים' אמרו לי לעשות 1:10 600DPI
ב'דטה פרינט' אמרו לי לעשות 1:1 100DPI
הכי טוב שתשאלי את בית הדפוס המדובר.

בכל מקרה, הכי טוב לעשות מה שאפשר באינד', כך הסגירה יותר קלה.

• הוסף לסימניות
מקובל לעשות שלטים ענקיים
ב1:10 600 DPI
כדי לראות איך זה יוצא ולקבל מראה של איך זה יהיה
כדאי לעשות הדמיות ז"א שאם זה שלט לאוטובוס לשים את העיצוב על תמונה של אוטובוס
כי מקבלים פורופורציה של גדלים וכו'

• הוסף לסימניות
בעיקרון אפשרי לעבוד על רבע מהגודל ואפילו פחות... אבל אם מדובר במודעה/פרסום שרואים ממש מקרוב (לדוג': פרסום בתחנת אוטובוס...) עדיף כמה שיותר קרוב לגודל המקורי.

אגב אם זה יודפס בדפוס מקצועי, הם יעשו 'השלכה*' ולא 'הגדלה'. מנסיון עם כמה בתי דפוס זה לא כ"כ משנה זה תמיד יוצא טוב ומספיק איכותי.

בהצלחה (מקווה שלא סיבכתי אותך...)

*השלכה: שיטה מתמטית להגדלת קובץ בלי לפגוע באיכות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1710960:
איך כדאי לעצב שלט שידפיסו בגודל 3 מטר 1X מטר
מחכה שתחכימו אותי
תודה
שאלת המיליון דולר שאתם שונאים לענות:
כמה מבקשים על כזה דבר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה