כללי עיצוב תמונה על קנווס

• הוסף לסימניות
התמונה אומנם הודפסה , יצא מבחינתי משגע
גודל 1.20 מטר על 80 סנטימטר
תמיד טוב לקבל חו"ד

• הוסף לסימניות
משגע, תמיד נחמד לקבל כזה דבר.
לדעתי, יש יותר מידי רווח בי התמונות, אם היית מצמצמת את הרווחים, היית יכולה להגדי קצת יותר את התמונות.
בכל אופן אנשים בני שמונים, קצת קשה להם לראות בקטן.;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;432571:
משגע, תמיד נחמד לקבל כזה דבר.
לדעתי, יש יותר מידי רווח בי התמונות, אם היית מצמצמת את הרווחים, היית יכולה להגדי קצת יותר את התמונות.
בכל אופן אנשים בני שמונים, קצת קשה להם לראות בקטן.;)

אם קראת את פרטי הגודל אז את יכולה להבין איזה גודל כל תמונה

• הוסף לסימניות
באמת מאוד נחמד!
לי אישית קצת מפריעה "מרובעות". הייתי שוברת את הקומפוזיציה במיוחד כשמדובר על משפחה שזה דבר לא "מרובע" ז"א פחות פורמלי. :)

• הוסף לסימניות
מאד יפה ציבי, אני בטוחה ששמחו לקבל.

• הוסף לסימניות
מצד היופי... יפיפה
הייתי שם תמונה גדולה אחת באמצע
היישור של התמונות לא שווה בבסיס בכל השורות או שזה רק נדמה לי בגלל האלכסון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה