כללי עיתון שמכפיל את עמודיו

• הוסף לסימניות
האמת שזה די מצחיק, כי אני מכיר גרפיקאים ולא אחד, שלוקחים על הכנת מודעה למקומון ללקוח שלהם 250-300 ש"ח מינימיום ויש המחמירים ל500-600, ואת מקבלת 1000 ש"ח על איזה 50 מודעות.....
כנראה המיתון אשם....

• הוסף לסימניות
הודעתי לעורך תוך ציטוטים מפה- שזה לא יכול להמשיך ככה...
הלואי וזה יעזור...

• הוסף לסימניות
תזהרי לא לאיים עליהם מידי-את יודעת, בכל אופן יש עוד "מעט" גרפיקאים מובטלים
וכן בין 20-50 לשעה זה ממוצע 25-30 לא כזה נורא אם מחשבים לפי שעות עבודה-כך זה שכירים ולכן אני לא מסכימה עם מאיר בגרסתו-גם אני שכירה אמנם מקבלת לפי מספר עבודות-אך על פלייר במקום לקבל בין 250-ל 600 כפי שהוא רשם אני מקבלת 70 ש"ח ואני מודה למעסיק אותי כי סה"כ הוא זה שמזרים את הלקוחות..
בקיצור, אני לא חושבת שביחס לשעות זה נורא-אבל בגלל שהוא מכפיל את העמודים ונוהג כך זה נשמע מוגזם-קחי בפורפורציות נכונות

• הוסף לסימניות
תודה. אבל בשעות לא שעות זה לא המחיר. נכון?
ואני חושבת שהממוצע שלי הוא 25 לשעה שזה בכלל לא רווחי. (לרמה שלי ולשעות)
ואני די שלמה עם הצעד הזה כי יותר גרוע לעבוד ולהרגיש מנוצלת.
בנתיים-
התפנתה גרפיקאית....
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתקדמת;338386:
וכן בין 20-50 לשעה זה ממוצע 25-30 לא כזה נורא אם מחשבים לפי שעות עבודה

מאד נורא,
היא עובדת מהבית, כל הציוד על חשבונה, זה יותר כמו עצמאית מאשר שכירה.

על עבודה בשעות לא סטנדרטיות גם כן יש תשלום שונה.
אין שום סיבה שהיא לא תקבל יותר, ואם הוא יכפיל את העמודים ולא יעלה לה יותר מ-20% היא עלולה לקבל 15 ש"ח לשעה.
שתלך לעשות בייביסיטר.

• הוסף לסימניות
נעמי, חזקי ואמצי, מברכת אותך שתמצאי משהו כלבבך מהר ובקלות.

• הוסף לסימניות
מה שהכי חשוב זה להיות שלמים עם הצעד שעושים או לא עושים

• הוסף לסימניות
רק את (בס"ד) תעזרי לעצמך. אסרטיביות אדיבה ובטחון עצמי יעזר. כדאי לך להכין לעצמך רשימה קטנה של יתרונות שלך, ולחשוב על רשימה דומה מנקודת המבט של הלקוח. להסביר ללקוח בבירור איך את מרגישה ביחס להנחתה הזו, ובעצם להטיל עליו למצוא דרך שתאפשר לשניכם להמשיך לעבוד יחד בצורה שלא תבייש אותך כאשת מקצוע - ולא להרתיע אותו שהוא מוציא המון כסף.
לפעמים אפשר להזכיר ללקוח שממילא עיתון שמכפיל את עמודיו יכניס יותר עמודי פרסומת, ומן הראוי שלא לפגוע בתשלום לגרפיקה.
ה' יעזור ונזכה כולנו להתפרנס בנחת.

• הוסף לסימניות
נעמי, הכי חשוב זה ההרגשה שלך
אם את מרגישה מנוצלת, אסור לך לעבוד כך
גם העבודה נפגמת
אבל העיקר הם שעות של אנרגיה שלילית במהלך העבודה
שגורמות לשחיקה מקצועית
אם את מרגישה מקצועית מספיק
עמדי על שלך
תני מחיר שנראה לך הוגן
שתהי מרוצה ממנו
ולדעתי
הלקוח לא יעזוב אותך כ"כ מהר
כי להתחיל עם מישהו חדש, זה פרויקט לא פשוט
ואם הוא מרוצה מהעבודה שלך
ויש לו ראש על הכתפיים
הוא לא יעשה את הצעד הזה

הצלחות !

• הוסף לסימניות
אם את עובדת מהבית, ציוד שלך וכו': 45-40 ש"ח לשעה לעבודה קבועה - זה יפה מאוד בשביל התחלה.
אם את עובדת במערכת - 25-28 ש"ח לשעה לעבודה קבועה - זה יפה מאוד בשביל התחלה.

(התחלה - גרפיקאית שעדיין אין לה נסיון מעשי של שנתיים עבודה אינטנסיבית קבועה, או לחילופין גרפיקאית נדירה, בעלת כשרון עיצוב מטאורי - מולד, יצירתיות גאונית, ראש וידים זריזים במיוחד)

אין כל קשר בין מחיר לעיצוב מודעה ללקוח, לבין עיצוב עיתון ומודעותיו...

יש לקחת בחשבון, שהנסיון מתבטא גם בזריזות ובהספק - כך שכל שעה 'שווה' יותר עבודה.

• הוסף לסימניות
אני עבדתי במקומון מהבית ובתחילה הוא רצה לשלם לי על כל עיתון שיוצא- 1000 ש"ח.
אח"כ הוא התחרט והוריד את המחיר כמעט ב- 50% , וכמובן שלא הסכמתי, אך הוא רצה להמשיך איתי.
בקיצור- מה שלבסוף סוכם:
על 8 עמודים: 800 ש"ח (100 לעמוד)
וככל שהעיתון גדל יותר ישנה הנחה גדולה יותר...
על 12 עמודים: 1000 ש"ח
על 16 עמודים: 1200 ש"ח

ואת ה-20 לא יצא לעבור...

אחרי הכל-מה שחשוב ביותר זה לעבוד במחשבה שכולם מרוצים האחד מהשני, אחרת כשעושים בלית ברירה- העבודה מתחילה להמאס והאיכות- לההרס...

הרבה הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מקבלת 50 ש"ח לעמוד ולא משנה מה מכיל העמוד
ישנם שבועות שהעבודה מתישה וישנם שבועות שהרוב מוכן(רק לשנות מבצעים או כתובות)

הדבר הנפלא בחיים הוא שלאורך כל חיינו, ניתנת בידינו הזכות לבחור....

• הוסף לסימניות
ברגע שהלקוחות ששמלאים את חציו השני של הגליון ישלמו רק 20 אחוז מהמחיר שמשלמים הלקוחות בחצי הראשון, מהטענה שהעלויות הם רק עשרים אחוז, אז הצדק עם הבוס.

וד"ל.

[אני רואה בזה חוצפה ממדרגה ראשונה של הבוס].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;338678:
ברגע שהלקוחות ששמלאים את חציו השני של הגליון ישלמו רק 20 אחוז מהמחיר שמשלמים הלקוחות בחצי הראשון, מהטענה שהעלויות הם רק עשרים אחוז, אז הצדק עם הבוס.

וד"ל.

[אני רואה בזה חוצפה ממדרגה ראשונה של הבוס].

כל מילה פנינה

• הוסף לסימניות
שווה לבוא אחד לקראת השני -אבל לא ב מחירים של ניצול- זה מה שמוריד את הרמה בשוק בסופו של דבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה