עכשיו זה הזמן!!!!!!

• הוסף לסימניות
בשנה שעברה נאלצתי להדביר את ביתי מהג'וקים. הם פשוט פלשו לקומה השלישית ללא הזמנה כמובן, וזאת לאחר שמעולם לא נצפה בביתינו מזיק מן הנ"ל.
כך מצאתי את עצמי עושה דוקטורט יחד עם המדביר על כל הנושא, והמסקנה שעלה אז הייתה שאם אכן רוצים למגר את התופעה, יש לעשות זאת בסביבות פסח כי אז זו התקופה שהם מתרבים.
(ואת מי שבאמת מעניין ואינו באמצע האוכל, אז עיקר ההדברה נעשית בבורות הביוב שבחצר, ואשתקד כשהם נפתחו לצורך הריסוס התגלו לעינינו מאות אלפים מהם! וזו לא גוזמה, משו כעין שטיח נע. טוב עד כאן תיאורים פלסטיים)
אז זו העונה, ואין לי המלצה על מדביר מסוים, כך שאפילו יחצנות לא עשיתי...

• הוסף לסימניות
פחות מגעיל ממה שקורה אצלי.

אצלי, בקומה רביעית, יש נחיל נמלים שהתנחל לו בתוך הקיר, מאחורי ארונות המטבח.
שנה שעברה בעונת הרביה, המעופפים האלה מילאו לי את הבית. ריססתי ומה שנוצר היה כמו שואה לנמלים. לפחות 6 מיליון מהם. גועל נפש. הבאתי מדביר, והוא ריסס והרג חלק מהקן, 5 חודשים אחר כך שוב עופפו לי בבית.

אין לי מושג איך להפטר מהצרה הזו.

יש למישהו רעיון מה עושים?

• הוסף לסימניות
לענין נמלים, שוב מהמדביר של השנה שעברה: הוא מכר לי חומר מיוחד שנמצא במזרק. החומר הזה יש לפזר לאורך הנחיל שלהן כמה נקודות. הנמלים בטוחות שמדובר באוכל טעים והן נושאות אותו היישר אל הקן שם הוא מכחיד את כולן. בדקתי וזה עובד.
המחיר 250 ש"ח למזרק אחד שמספיק למחצית מנמלי העולם בערך. מי שרוצה לנסות בביתר - מוזמן בחינם.

• הוסף לסימניות
מי שיש לו קרובים שמגיעים מאמריקה לחג -

מוכרים שם בכמה גרושים (נדמה לי 4$ לחבילה) משהו בסגנון שאברימי תיאר, רק שזו בא בקופסת פלסטיק קטנה ושטוחה שבה החומר הזה, בצורת ג'ל. יש פתחים מכל צד, כך שנמלה שנכנסת חייבת לעבור בתוך החומר, והאפקט כנ"ל.
מדביקים כמה כאלה באזור מסלול הנמלים, והן כבר יעשו את שאר העבודה.

כדאי לקחת בחשבון שנמלים אחרות בודאי יגיעו במקומן, ולהצטייד מראש בעוד מלכודות לשעת הצורך (רק לזכור שיש לדברים האלה תאריך פג תוקף, שאחריו הרעל כבר לא עובד).

• הוסף לסימניות
אברימי הייתי מוכנה לנסות :)
אני גרה בדירה חדה והנמלים מתרוצצות פה כאילו אני שוטפת עם גלידה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;371583:
מי שיש לו קרובים שמגיעים מאמריקה לחג -

מוכרים שם בכמה גרושים (נדמה לי 4$ לחבילה) משהו בסגנון שאברימי תיאר, רק שזו בא בקופסת פלסטיק קטנה ושטוחה שבה החומר הזה, בצורת ג'ל. יש פתחים מכל צד, כך שנמלה שנכנסת חייבת לעבור בתוך החומר, והאפקט כנ"ל.
מדביקים כמה כאלה באזור מסלול הנמלים, והן כבר יעשו את שאר העבודה.

כדאי לקחת בחשבון שנמלים אחרות בודאי יגיעו במקומן, ולהצטייד מראש בעוד מלכודות לשעת הצורך (רק לזכור שיש לדברים האלה תאריך פג תוקף, שאחריו הרעל כבר לא עובד).

יש לך מושג מה השם המדוייק של המוצר?

• הוסף לסימניות
אוי לא, אתה מתקיל אותי
השתמשנו בזה לפני איזה שלוש שנים, חבר של בעלי, אמריקאי, הביא לנו

אבל מצאתי אתר מאוד מעניין שנותן מתכונים ושיטות למלחמה בנמלים
הכל באנגלית, סורי
http://www.getipm.com/thebestcontrol/bugstop/control_ant.htm

• הוסף לסימניות
האם משהו משתמש בריצפז? חומר לניקוי רצפות נגד תיקנים. האם זה באמת עובד?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בזה. תיקנים אין לי אבל אני יודעת בוודאות שיש בזה חומרים רעילים כל שהם.
ייתכן ולא כדאי להשתמש בזה אם יש ילדים קטנים שמרימים מהרצפה ואוכלים. בכל אופן, כדאי לברר בחברה אם יש עם זה סכנה כל שהיא.
היתה לי כלבה, שהשתעלה תמיד יום לאחר שהשתמשתי ברצפז.
אולי זה לא קשור, אבל אולי כן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה