שיתוף עכשיו תגידו: תפרגני-לעצמך-לחג-השבועות-הזה-אופנה-גבוהה-ואקסלוסיבית-ברמה-מעל-כולם-בסגנון-והשראה-איטלקית

• הוסף לסימניות
איך אומרים בתכלס,
קצר ומסוגנן?
ככה>>>
פרסום שבועות.PNG

קרדיט עיצוב מותג: שרה מאיר

• הוסף לסימניות
זו לא המודעה הסופית, נכון?
כי התמונה לא תעבור בכמה מקומונים.
וגם לא ברור מה הויזואל.

לגבי התוכן- הוא לוקח אותי לעולם הגבינות, וקשה לי להבין שמדובר בביגוד.
הרעיון שלו יפה ומגניב להגיע אליו, אבל אם הולכים עליו- חובה שלפחות הויז'ואל יראה שמדובר בביגוד.
אחרת, רק מי שמחפשת גבינה תתעכב על המודעה..

• הוסף לסימניות
זו לא המודעה הסופית, נכון?
כי התמונה לא תעבור בכמה מקומונים.
וגם לא ברור מה הויזואל.

לגבי התוכן- הוא לוקח אותי לעולם הגבינות, וקשה לי להבין שמדובר בביגוד.
הרעיון שלו יפה ומגניב להגיע אליו, אבל אם הולכים עליו- חובה שלפחות הויז'ואל יראה שמדובר בביגוד.
אחרת, רק מי שמחפשת גבינה תתעכב על המודעה..
זה כן:).
זה יושב על המיתוג הקיים,
ומיועד לקהל יעד שמכיר את המיתוג לעומק ומחפש אותו.

• הוסף לסימניות
@קופירייטה יש סיכוי לעלות את הקובץ פתוח? הוא חסום בנטפרי...

• הוסף לסימניות
יש שם ציור של דמות,
ככה שאני מאמינה שזה לא יעבור בנטפרי בכל מקרה, לא?

• הוסף לסימניות
בשבילך...
(זה חסום גם ככה,
אבל תוכלי לשלוח לי מייל ל3shivuk בגימייל ואשלח לך בכיף)

קבצים מצורפים

• פרסום שבועות.PNG
    פרסום שבועות.PNG
    KB 138.8 · צפיות: 70
  • הוסף לסימניות
גם לי
433x2020#gmail

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@קופירייטה אהבתי את הקופי!
קצר ומסוגנן?
מאד!
מובן שהעיצוב הגרפי לוקח חלק נכבד בפרסום המודעה, שאם לא כן מהיכן עלי לדעת שגבינה אטלקית משובחת, משמשת כדימוי לקולקציה אטלית מעולה?!
תודה רבה ששלחת לי!
מהמם!
אני רואה שאת פרמיום, אשמח אם תכתבי לי באישי, יש לי שאלה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה