כללי עלון 'אור-החיים'

• הוסף לסימניות
העלון ירד כבר לדפוס אבל אשמח לשמוע את חווד"כם לפעם הבאה.
אפשר להרביץ...

קבצים מצורפים

• prud-1.jpg
    1.5 MB · צפיות: 32
  • prud-2.jpg
    1.5 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה אבל אין פה סימטריות
בתור עצה כדאי לנסות להכניס הכל למסגרת הזהובה
ותוריד קצת מהצל
אולי אם תעשה גם שקיפות עדינה למלבנים זה יהיה נחמד
ותדגיש יותר את הכותרת בדף השני

• הוסף לסימניות
אני מבין שהם כותבים את המלל, שולחים לבית הדפוס, ומדפיסים על גריד-בלאנק שעוצב על ידך. כבר מהתמונות הקטנות, הפריע לי הפונט טיימס ובפרט המודגש, שצרם מאוד יחסית לעיצוב המהודר והמהוקצע, כדאי לדבר עם הדפוס או עם מי שמוציא שיוציאו זאת בפונט כמו גוטמן פרנק, או משהו מעודן (לא יודע איזה פונטים יש להם, אז זו האפשרות החביבה... בנוסף לפרנקריהל הרגיל, אבל אין לו הדגשה טבעית אם לא קונים את המשקל המודגש של פלרון [פונטייפ]).
בנוגע לעיצוב, יפה! אולי כדאי קצת לעדן את קוי המתאר במסגרות, הכותרות ממש יפות, ומתאימות לסגנון של הישיבה ולאמירה שלה.

• הוסף לסימניות
יש פונט ממש יפה של ADBOE קוראים לו adobe heb
או gotnman keren

• הוסף לסימניות
לי יש הערה בכיוון שונה.
בדף השני נראה לי שצריך להתחשב בקיפול באמצע, לא?!
לפחות שחלוקת הטורים תהיה בקיפול.

אבל מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליאסף;805598:
יש פונט ממש יפה של ADBOE קוראים לו adobe heb
או gotnman keren

גוטמן קרן לא מתאים לכמות טקסט של מאמרים ברמה כזו, וגם אם כן, הוא צריך קצת ליטוש ועיבוד מבחינת ריווח והצרה, לענ"ד.
אדובי היברו מתאים יותר.

• הוסף לסימניות
ומה אתם אומרים בקשר לצבעים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה