עלות בנייה חדשה למטר

• הוסף לסימניות
שלום וצהריים טובים,
אני יודע שאני שואל שאלה כללית, שקשה מאוד לענות עליה
אבל בכל זאת אשמח מאוד לתשובות,
האם זה ריאלי שקבלן דורש סכום של 750,000 ש''ח (כ 5700 ש''ח למטר) על בנייה של הדבר הבא-
קוטג' (שהוא חלק מדו משפחתי) 2 מפלסים,
קומת מסד - 50 מטר בקומת קרקע, (ללא חפירת קומת מרתף )
קומה ראשונה - 80 מטר + מרפסת 20 מטר.
חלוקה כוללת לחמשה\ששה חדרים, מפרט בסיסי.
המחיר אמור להיות כולל הכל.
האם זה ריאלי או שזה זול מידי ?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הבניה בשומרון וההתעסקות היא עם מנהלי עבודה מקומיים,
כך שיש מצב שזה מוזיל,
האם עדיין המחיר ריאלי ??
אשמח לכל תשובה,
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני יודע שהמחיר הממוצע הוא 5000 ארצי
כשבתל אביב זה מטפס גם ל - 10000

אין מחיר קבוע זה תולי ברמת חמרי הגלם וברמת הגימור שאתה דורש

• הוסף לסימניות
אני יודעת שביו"ש המחירים יכולים להיות זולים בגלל זמינות הבנידודים ועוד

• הוסף לסימניות
איזה יסודות יתוכננו
האם יש פיתוח שטח? קירות תמך?
המחיר בד"כ מתחיל מ4000 למ"ר לבניה פשוטה
את חושבת שזה זול מידי?או יקר?

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים,
אין עלות פיתוח שטח ואני לא חושב (חושב - לא חושבת)שצריך קירות תמך אם אין חפירה תת קרקעית,
בכל מקרה אני מבין מדבריכם שהמחיר הוא זול אבל אפשרי, ולא בהכרח מדובר בעוקץ,
אם למישהו יש עוד מידע מפורט, או מידע על קבלן שמתעסק בבנייה עצמית של בתים, אודה לו מאוד.

• הוסף לסימניות
לא נשמע יקר
אבל כמו שאמרו קודם צריך חוזה מפורט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה