עלות הגבוה של יועץ מס

• הוסף לסימניות
אני משלם 390 ש"ח כל חודש על יועץ מס.
תכלית, מה אני מקבל ממנו, רק השירות הסטנדרטי של לקיחת הקבלות שלי, הקלדתם והעברתם לביטוח לאומי, מס הכנסה, ומע"מ.
פעמיים כשהיו לי בעיות, (גבו ממני כספים שלא כחוק), הוא התנער מזה, 'שזה לא בידים שלו' וכו'. באחת הפעמים, הוא הסכים לשלוח למס הכנסה מכתב, וגם זה, מכתב סתמי, לא ניצל קשרים אישיים וכדומה.

על מה אני משלם כזה סכום?
האם אתם משלמים פחות? (עצמאי, לא עוסק פטור).
והאם יש לכם יועץ מס שמנסיון אישי, עשה עבורכם יותר מרק העברת הנתונים וגביית כסף פעם בחודשיים?

• הוסף לסימניות
אולי יסביר לנו מישהו, על מה ולמה משלמים כאלו סכומים?

• הוסף לסימניות
ידידי היועץ מס שאל אותי לפני זמן מה מדוע אתה לוקח על עבודה פשוטה בגרפיקה 400 ש"ח .והתשובה היא התשלום כולל את כל הוצאות המשרד והעובדים וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
זה כולל דו"ח שנתי? כולל משכורות?

• הוסף לסימניות
עוסק מורשה, או פטור?
אני כעוסק פטור משלמת על תלוש לעובדות (כל תלוש 50 ש"ח), וחוץ מזה סכום הקרוב לאלף ש"ח בשנה על הגשת הדו"ח השנתי למס הכנסה.
כל ניר שאני מקבלת אני מעבירה ליועצת המסבירה לי מה ואיך לעשות. כל פניה/בעיה/שאלה היא לוקחת מיד אחריות. משלמת על מה שצריך, ודואגת לזכויותיי כאילו זה הכסף שלה.
לגבי עוסק מורשה אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
איפה אתה יושב?

לי יש מנהל חשבונות תותח עם משרדים בכמה ערים, מומחה שהוציא מכמה תיקים מסובכים (לא אותי, אני עסק חדש יחסית) ממני לוקח 300 ונראה לי שיש מה להתמקח.
אם זה רלוונטי אשלח לך פרטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגדים;1358175:
תכלית, מה אני מקבל ממנו, רק השירות הסטנדרטי של לקיחת הקבלות שלי, הקלדתם והעברתם לביטוח לאומי, מס הכנסה, ומע"מ.
פעמיים כשהיו לי בעיות, (גבו ממני כספים שלא כחוק), הוא התנער מזה, 'שזה לא בידים שלו' וכו'. באחת הפעמים, הוא הסכים לשלוח למס הכנסה מכתב, וגם זה, מכתב סתמי, לא ניצל קשרים אישיים וכדומה.

על מה אני משלם כזה סכום?
והאם יש לכם יועץ מס שמנסיון אישי, עשה עבורכם יותר מרק העברת הנתונים וגביית כסף פעם בחודשיים?

אני ממליץ מאוד על הניק יהודה מילר גם הסכום שהוא לוקח זה הרבה פחות מהמחיר שציינת והוא נותן שירות מעל הוא מעבר.

• הוסף לסימניות
ממליצים על פרייליך רו"ח
שירות מקצועי עם המון יחס ותשומת לב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגדים;1358175:

על מה אני משלם כזה סכום?

גילוי נאות: אני לא משלם כלל. ואילו הייתי צריך, מעדיף הייתי לעשות הכל לבד.

אני חושב שהמחיר הוגן לחלוטין.
יש לברר אצל יועץ מס אחר מה השירות שהוא נותן, וכיצד היה מתמודד במקרים באלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1358783:
עוסק מורשה, או פטור?
אני כעוסק פטור משלמת על תלוש לעובדות (כל תלוש 50 ש"ח), וחוץ מזה סכום הקרוב לאלף ש"ח בשנה על הגשת הדו"ח השנתי למס הכנסה.
כל ניר שאני מקבלת אני מעבירה ליועצת המסבירה לי מה ואיך לעשות. כל פניה/בעיה/שאלה היא לוקחת מיד אחריות. משלמת על מה שצריך, ודואגת לזכויותיי כאילו זה הכסף שלה.
לגבי עוסק מורשה אין לי מושג.

עוסק מורשה. ומשום מה זה סיפור אחר, למרות שלא הבנתי למה.

• הוסף לסימניות
תעשה סקר שוק, תמיד יכול להיות נמוך יותר.

• הוסף לסימניות
עוסק מורשה זה סיפור אחר
כי צריך לדווח כל חודשיים למע"מ
ואולי גם בגלל שזה נחשב לעסק יותר גדול מעוסק פטור

אני באופן אישי עושה את הדוחות בעצמי
פרט לדוח בסוף שנה
עליו אני משלמת כ400 ש"ח
יש לציין שאני לא מעסיקה עובדים, והעסק שלי כנותן שירות קל יחסית לדיווח.
בשביל לדווח בעצמך, כדאי לקבל ייעוץ מרו"ח. אני 'למדתי' בקורס של מט"י ושם הביאו לנו רואת חשבון שהסבירה בדיוק מה מותר לקזז בהוצאות וכו'.

• הוסף לסימניות
אני אצל אברהם מרדכי אירנשטיין מאשדוד, למרות שאני לקוח חדש שלו ביררתי קודם והוא בהחלט לא יקר ובעל קשרים, אבל ייתכן שזה קשור באיזה מחוז אתה.
בכל אופן הנייד שלו הוא 0504102030

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה