עלות הרחבת מרפסת שרות

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שהוסיף/ קבלן שיודע לתת לי אומדן כמה עולה להרחיב מרפסת שרות בבניה קלה ומרחפת? משהו שמזכיר ארון אוויר אך מוסיף גם שטח רצפה...

כמו"כ- באיזו צורה זה נבנה? האם מצריך פיגומים?

תודה!

• הוסף לסימניות
כמה ס"מ את רוצה להוסיף?

• הוסף לסימניות
התכוונתי כמה יוצא החוצה
אני לקחתי הצעת מחיר לחלון שבולט החוצה 40 ס"מ, אבל קונסטרוקטיבי, וביקשו על זה 3000, כמובן כולל החלון ברוחב מטר.

• הוסף לסימניות
היה לי מרפסת שירות של 90 על 3.40 הגדלתי אותו ל-2 מטר על 5 מטר בבניה קלה כולל גג סוכה חדש, כולל חיפוי מבחוץ שליכטה וגבס מלמטה (בקיצור, שייראה מבחוץ חדר רגיל לחלוטין). כל ההוצאות כולל תכניות אישורי עירי' הגשה לעירי' וכו' סה"כ 50 אלף שקל.

• הוסף לסימניות
לצאת החוצה כ 80 ס''מ
עושים זאת עם קונסטרוקציה של ברזל- (רלסים)
צורת העבודה תלויה בנתונים בשטח, עמודים חגורות, ובעיקר במהנדס
את הבסיס אפשר לחבר עם ג'מבו או לחצוב ברצפה וליצוק, ואז לבנות הכל במקום
או שמכינים מרפסת בנויה ומרימים עם מנוף ומחברים לקיר ישירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפוצניק;2185740:
לצאת החוצה כ 80 ס''מ

ועלות משוערת לדבר כזה?
תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי עלות משוערת כי אפילו מידות אין כאן כ''כ..
אם תשלחו לי יותר פרטים אני אנסה לשער

• הוסף לסימניות
שלום!
אני רוצה גם להרחיב את המרפסת ולסגור אותה אבל רק ב40 ס"מ רציתי לשאול אם מישהו יודע באיזו צורה זה נבנה? האם מצריך פיגומים ?
וכן מה העלות המשוערת?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לצאת החוצה כ 80 ס''מ

כמה עולה להזמין מרפסת תולה מוכנה שהחברה מביאה מוכנה ומחברים תוך כמה שעות בודדות? ואיפה אפשר להזמין מרפסת כזאת?

גודל של כ-2.2 מטר * 4 מטר.

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שהוסיף/ קבלן שיודע לתת לי אומדן כמה עולה להרחיב מרפסת שרות בבניה קלה ומרחפת? משהו שמזכיר ארון אוויר אך מוסיף גם שטח רצפה...

כמו"כ- באיזו צורה זה נבנה? האם מצריך פיגומים?

תודה!
כשרצינו לעשות הוספה כזו, המהנדס התעקש שצריך רלסים.

• הוסף לסימניות
ערב טוב
סוכה על רלסים בחיבור לסוכה בחדר קיים
ז"א לחבר את החדר והתוספת לסוכה אחת גדולה
לימי הסוכות בלבד
במשך השנה החדר מתאים לחדר שינה - חום קור רעש וכו'
יש אפשרות כזו?
תודה על הייעוצים - עזרה גדולה מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה