עלות מבשלת

• הוסף לסימניות
איך מתמחרים עבור מבשלת למשפחה
האם למישהי יש נסיון בענין?
הבישול מתבצע בבית המבשלת,
האם המחיר הוא פר מנה או לפי שעה?

• הוסף לסימניות
לפי שעה

• הוסף לסימניות
אם לפי שעה אז כמה?

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודעת המחיר הוא 35 ש"ח לשעה, לא כולל החומרים
כשמבשלים בבית הלקוח.

• הוסף לסימניות
60 ש''ח-150 ש''ח לשעה-תלוי בזריזות המבשלת!
כמובן החמרים ע''ח בעה''ב.

• הוסף לסימניות
אני שילמתי 70 ש"ח לשעה,
מבשלת זריזה, לא כולל חומרים

• הוסף לסימניות
מאוד משנה באיזה איזור מדובר, בירושלים למשל משלמים אחרת מבפריפריה...

• הוסף לסימניות
מתנצלת על ההקפצה...
מחפשת מבשלת טובה וזריזה באזור המרכז שתבוא לבשל אצלי בבית.
אולי יש לך המלצה?

• הוסף לסימניות
הי יש לי המלצה, זריזה ומבשלת טעים ממש!
יכול להיות שיהיה לך עדיף שתביא לך מוכן,
תדבקי איתה
ליזי: 0555539159

• הוסף לסימניות
תנסי אותה, מוכשרת באמת!
0527102162

• הוסף לסימניות
מתנצלת על ההקפצה...
מחפשת מבשלת טובה וזריזה באזור המרכז שתבוא לבשל אצלי בבית.
אולי יש לך המלצה?
אם בבית שמש, אני עובדת בזה.
ב"ה מבשלת טעים ומושקע ונקי מאוד בהקפדה יתרה על ענייני כשרות המזון. (תולעים וכד')

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לשלם כיום לשעת בישול אצל הלקוחה?
תחילת האשכול כתוב מחירים תקפים ללפני 10 שנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה