עליית תעריפים ב'כללית'- אל תצפו שמשהו יודיע לכם!

• הוסף לסימניות
אין לי הסבר למה שעבר עלי עכשיו, שימו לב לעובדות היבשות:
פתחתי את אתר הבנק כדי להתעדכן בהורדות הויזה הצפויות למחר. שמתי לב שהקופה (כללית) מורידה לי 81.80. התפלאתי: תמיד הם הורידו לי 61.00 מתי זה קפץ ל- 81?

אני מתקשרת למוקד, מחלקת גבייה: הייתה לנו עליית תעריפים... ויש לנו עלייה פעמיים בשנה.
אה כן? לא ידעתי!
הודעתם בכתב? אני שואלת אותה.
אין לי מושג- היא עונה.

מעבירה אותי לנציגת מושלם, שאומרת לי נתונים אחרים לגמרי מהנציגה בגבייה. אני צוחקת עליה ואומרת לה: חביבתי אני מול המחשב, אצלי כתוב נתונים אחרים! בתכל'ס אתם כל 5 חודשים מעלים לי את המחיר, לאט אבל בטוח, בלי לדווח כלום!!

היא מתקפלת: טוב אעביר אותך למחלקת קשרי לקוחות.
נו, מילא.
היא מעבירה ו... השיחה מתנתקת.

טריק ידוע.

רק תגידו לי, למי יש את המייל של נ. קצין מהמדור ההוא ביתד (מה שמו?) רק זה.

ותשימו לב כמה מורידים לכם במעקב חודשי.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהיה לך יום הולדת באמצע? כי אולי עברת קבוצת גיל והתעריף עולה. לא ראיתי אצלי שום שינוי בגבייה החודש הזה.

• הוסף לסימניות
אשריך שאת רואה 20 ש"ח בחשבון הבנק שלך....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1138279:
יכול להיות שהיה לך יום הולדת באמצע? כי אולי עברת קבוצת גיל והתעריף עולה. לא ראיתי אצלי שום שינוי בגבייה החודש הזה.

שום דבר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1138229:
אין לי הסבר למה שעבר עלי עכשיו, שימו לב לעובדות היבשות:
פתחתי את אתר הבנק כדי להתעדכן בהורדות הויזה הצפויות למחר. שמתי לב שהקופה (כללית) מורידה לי 81.80. התפלאתי: תמיד הם הורידו לי 61.00 מתי זה קפץ ל- 81?

אני מתקשרת למוקד, מחלקת גבייה: הייתה לנו עליית תעריפים... ויש לנו עלייה פעמיים בשנה.
אה כן? לא ידעתי!
הודעתם בכתב? אני שואלת אותה.
אין לי מושג- היא עונה.

מעבירה אותי לנציגת מושלם, שאומרת לי נתונים אחרים לגמרי מהנציגה בגבייה. אני צוחקת עליה ואומרת לה: חביבתי אני מול המחשב, אצלי כתוב נתונים אחרים! בתכל'ס אתם כל 5 חודשים מעלים לי את המחיר, לאט אבל בטוח, בלי לדווח כלום!!

היא מתקפלת: טוב אעביר אותך למחלקת קשרי לקוחות.
נו, מילא.
היא מעבירה ו... השיחה מתנתקת.

טריק ידוע.

רק תגידו לי, למי יש את המייל של נ. קצין מהמדור ההוא ביתד (מה שמו?) רק זה.

ותשימו לב כמה מורידים לכם במעקב חודשי.

קוראים לה נאוה קצנלבוגן, גרה ברח' נועם אלימלך בבני ברק.

• הוסף לסימניות
כשחתמת על הצטרפות לביטוח, יש שם שורה קטנה.
[כן, ממש קטנה, שם בפינה, בין כל שאר המלל...]
"יתכן עדכון התעריפים מעת לעת"

וחסל סדר תלונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1138495:
כשחתמת על הצטרפות לביטוח, יש שם שורה קטנה.
[כן, ממש קטנה, שם בפינה, בין כל שאר המלל...]
"יתכן עדכון התעריפים מעת לעת"

וחסל סדר תלונות.

עדכון ללא הודעה על גובהו ומועדו המדוייק של התשלום??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה