עזרה עלי אקספרס

• הוסף לסימניות
צריך עזרה דחוף!! קיבלתי מייל שהמשלוח הגיעה לחדרה לדואר בזמן שהכתובת שלי בבית שמש...
קודם כל האם יש אפשרות שהמשלוח יגיע אלי, וגם לגבי המוצרים הבאים ממתין למשוב מהיר! תודה רבה!
משלוח RS0977597406Y
ג 1467
שנשלח מAliexpress ממתין בבראל אופיר חומרי בניין בע"מ רוטשילד 10 חדרה. למידע נוסף: לחץ כאן
לתשומת לבך , ליחידות הדואר נדרש לזמן תור מראש
משלוח למחזיקי תעודת עיוור לחץ כאן
תודה, דואר ישראל
המשלוח הנ"ל יגע אלי וכן מה אני עושה לגבי הדברים האחרים שאמורים להגיע??

• הוסף לסימניות
דבר עם דואר ישראל (171) והם יסיטו את המשלוח לאזור שלך
רק קח בחשבון שזה יכול לקחת זמן (לפעמים שבוע שבועיים תלוי בסניף המיון)

• הוסף לסימניות
ותוודא את הכתובת באליאקספרס
אם הכתובת נכונה (לפעמים באנגלית התרגום משבש את הכתובת) אין שום סיבה שהמשלוחים האחרים לא יגיעו אליך

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה יותר מפעם אחת
הכתובת באליקספרס נכונה
ולא כל המשלוחים זה דואר ישראל (לפעמים צ'יטה וכדו')
ככה שלא תמיד יש עם מי לדבר

• הוסף לסימניות
צריך עזרה דחוף!! קיבלתי מייל שהמשלוח הגיעה לחדרה לדואר בזמן שהכתובת שלי בבית שמש...
קודם כל האם יש אפשרות שהמשלוח יגיע אלי, וגם לגבי המוצרים הבאים ממתין למשוב מהיר! תודה רבה!
משלוח RS0977597406Y
ג 1467
שנשלח מAliexpress ממתין בבראל אופיר חומרי בניין בע"מ רוטשילד 10 חדרה. למידע נוסף: לחץ כאן
לתשומת לבך , ליחידות הדואר נדרש לזמן תור מראש
משלוח למחזיקי תעודת עיוור לחץ כאן
תודה, דואר ישראל
המשלוח הנ"ל יגע אלי וכן מה אני עושה לגבי הדברים האחרים שאמורים להגיע??
כמו שאמרו דבר עם הדואר הם יעבירו את זה
חןץ מיזה שאתה יכול לעשות צילום מסך ולשךוח לעלי ותקבל החזר(גם עם הדואר יעביר הם לא יודעים:sne:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה