דרוש מידע על איזה טפסים מדובר?

• הוסף לסימניות
בתהליך לקבלת דרגה בתמ"ת:

על מנת שנוכל להמשיך לטפל בבקשה עליך להשלים את המסמכים הבאים:
עבור האב יש לשלוח הצהרת הורה לומד (בהתאם לנספח 3)ואישור לימודים בישיבה גבוהה
או בכולל בהתאם לנספח .8

אני מוצאת באינטרנט רק טפסים של תשפ"ד. מי יכול לעזור ולהעלות את הדפים הנ"ל של תשפ"ה? או להביא קישור?

• הוסף לסימניות
בתהליך לקבלת דרגה בתמ"ת:

על מנת שנוכל להמשיך לטפל בבקשה עליך להשלים את המסמכים הבאים:
עבור האב יש לשלוח הצהרת הורה לומד (בהתאם לנספח 3)ואישור לימודים בישיבה גבוהה
או בכולל בהתאם לנספח .8

אני מוצאת באינטרנט רק טפסים של תשפ"ד. מי יכול לעזור ולהעלות את הדפים הנ"ל של תשפ"ה? או להביא קישור?

קבצים מצורפים

• נספח 3 הצהרת הורה לומד (1).pdf
    KB 695 · צפיות: 39
  • נספח 8 - אישור לימודים במוסדות תורניים (1).pdf
    KB 183.6 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
:oops: :love: :cool: :giggle::)
הלם.
איזה מהירות.
עד היד.
תודה רבה!!!
(מאיפה?שאני ידע סתם כך???)

• הוסף לסימניות
מה זה אומר?
דרוש אישור מעסיק על תאריך חזרה לעבודה והישארות באותו אחוז משרה ותלוש ראשון מלא לאחר לידה

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי?
מילאתי בהתחלה את הפרטים רק דרך הנתונים של הבעל
עכשיו שלחו לי הודעה לשלוח גם דרך האמא
הבעיה שאני נכנס לשירות של 'בקשה לקבת דרגה' א"א ללחוץ ולעדכן שם את הפרטים על הילדים

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי?
מילאתי בהתחלה את הפרטים רק דרך הנתונים של הבעל
עכשיו שלחו לי הודעה לשלוח גם דרך האמא
הבעיה שאני נכנס לשירות של 'בקשה לקבת דרגה' א"א ללחוץ ולעדכן שם את הפרטים על הילדים
אבל אמורים לשלוח לך קישור ספציפי למלאות דרך האמא

• הוסף לסימניות
משהו יכול להעלות מסמכים אלו לתשפ"ו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה