כללי על איזה מקלדת אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות למקלדת טובה, שההקלדה בה, קלה ונוחה
(במקלדת שכרגע יש לי אני מרגישה במכונת כתיבה)
וכמובן לא עושה בעיות, ומחזיקה מעמד...
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני משתמש במקלדת של Razer, מעט יקרה אבל כבר 6 שנים אצלי ומתפקדת כמו חדשה.
נוח מאוד להקליד בה ויש תאורה לכל האותיות, במקרה שאת חייבת לעבוד בשעות הקטנות.

• הוסף לסימניות
לי יש מקלדת סטנדרטית לבנה של מייקרוסופט. זה הגיע עם המחשב שקניתי לפני מעל 10 שנים -- וגם עכבר.

מאז, שדרגתי את הכל -- את המחשב כמה פעמים, את המסך כמה פעמים. אבל מקלדת פשוט נוחה, ועובדת, כן, כמו חדש! בפסח, אני מפרק את זה עם מברג, שוטף הכל עם מים (זה בנוי בצורה מאוד נוחה ופקטית), ויש לי מקלדת חדשה.

כנ"ל העבר. לפני כשנה קניתי עכבר אל-חוטי של מייקרוספוט, אבל למעשה אני עדיין עם העבר הישן. יותר טוב למרות הכבל!

• הוסף לסימניות
ממליצה על מקלדת אלחוטית של Microsoft
אם חשוב לך - במקלדות היקרות יותר יש את הקיצורים בראש המקלדת, נח מאוד לעבודה שוטפת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה