"על אלה אני בוכיה"- פרוטרט עצמי

• הוסף לסימניות
עד שיבוא המשיח נאלץ להילחם עבור תינוקות של בית רבן שיכולו ללמוד תורה מתוך שמחה ורווחה.

F 4
1/10
ISO 12800
MF
תאורת פנס

תמונה אחת שנולדה מתוך סט שצולם למטרות משפטיות

• הוסף לסימניות
מירלה את נציבת ההורים?

• הוסף לסימניות
מי לומד במקום הזה?? זאת חורבה!

• הוסף לסימניות
זה החיידר המדובר בקרית שמואל?

• הוסף לסימניות
נראה שלא שמתם לב לצללית הילד המהורהר בצד שמאל...

• הוסף לסימניות
מירלה שמעתי רבות על מלחמות הקודש שלך!! מצדיעה...

• הוסף לסימניות
תמונה מעניינת.
לא פשוט.
כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
נראה יותר כמו הצל של הצלמת

• הוסף לסימניות
מעניין ומסתורי....
נכתב ע"י יעל א;2203474:
מירלה שמעתי רבות על מלחמות הקודש שלך!! מצדיעה...

:confused:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יעל את עושה לי את העבודה...תודה! חופש ואני בקושי מגיעה למחשב:mad:
ת'אמת התמונה הזו לא קשורה למחאת התותים (הסבר בקישור שיעל העלתה)
אולי זה קשור לראש העיר הנחמד שלנו... שמפרנס הרבה אנשי מקצוע עם הבעיות שהוא מייצר כל הזמן

תכלס- על התמונה אני יכולה לפרט רק מבחינה טכנית:
הוזמנתי לצלם מבנה כלשהו בהתראה של פחות מחצי שעה- לא עזרו לי התחננונים שבבין הזמנים אני לא עובדת ויצאתי עם המצלמה והחצובה
מרוב מהירות לא הצטיידתי בתאורה וכשהגענו למרתף- שמו שמים!!! חושך מצרים!!!
העליתי איזו, פתחתי צמצם, הורדתי מהירות אך לא הצלחתי להתפקס... חושךךךךךך!!!
פתאום הגיע לשם אחת העובדים עם פנס והאיר פנימה- ההוא עמד מאחורי וזה יצר את הצללית שלי...
לרגע שכחתי מי הזמין אותי ומה המטרה שלי שם ויצרתי את הפרוטרט הזה- שממש אהבתי את המסתוריות שלו
כשחזרתי והתעמקתי בתמונה בה רואים חורבן, הכל התחבר לי עם מחאת התותים והצילום שלי ושם נולד השם- "על אלה אני בוכייה"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה