על הבוקר:קפה גברי מול קפה נשי..

• הוסף לסימניות
האשה אולי תסתדר בלי מפית..
אבל הגבר מה יעשה בלי מצית?!

תמונה יפה, ורעיון חמוד.

• הוסף לסימניות
אהבתי שאהבתם...
התמונה היא באמת המחשה כיצד הרבה מהגברים פותחים את הבוקר כך...
קפה וסגריה...
ואילו אצל הרבה נשים נס קפה ומשהו מתוק... זה התחלת טובה של יום טוב
מי לא רוצה נס????
שיהיה לכולם חורף בריא ולמעשנים גמילה מהסגריות... במהרה...

• הוסף לסימניות
הרעיון - פיצוץ זה אין ספק :) לגבי הביצוע - אני חושבת שאין מספיק הפרדה בין הניגודים, אני חושבת שאם נגיד הכוסות היו כל אחד מהצד השני של השולחן, או לפחות מופרדות - אז כמו שאמרו פה הרבה - הייתי מתיישבת ליד השולחן.
כאן בתמונה זה נראה שרק רצו להראות את ההבדלים, ולא כאילו באמת זוג יושבים לכוס קפה של בוקר (מקווה שהבנת ;) )
שיהיה המשך יומקסים עם קפה או בלעדיו..... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;910056:
הרעיון - פיצוץ זה אין ספק :) לגבי הביצוע - אני חושבת שאין מספיק הפרדה בין הניגודים, אני חושבת שאם נגיד הכוסות היו כל אחד מהצד השני של השולחן, או לפחות מופרדות - אז כמו שאמרו פה הרבה - הייתי מתיישבת ליד השולחן.
כאן בתמונה זה נראה שרק רצו להראות את ההבדלים, ולא כאילו באמת זוג יושבים לכוס קפה של בוקר (מקווה שהבנת ;) )
שיהיה המשך יומקסים עם קפה או בלעדיו..... :)
מילכי,
הרעיון לא היה ליצור הפרדה
סתם המחשה של בוקר גברי מול נשי...(ואני מכירה הרבה אנשים שבאמת כך הבוקר שלהם מתחיל...
ולמה להפריד? הזוג שאמור להתיישב כאן מאוד אוהבים...;)
האשה לא כועסת שהוא מעשן ;) והוא לא כועס שהיא אוכלת מתוקים ומשמינה...
טוב, אני סתם מתפלספת עכשיו בשביל הכיף... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;910083:
מילכי,
הרעיון לא היה ליצור הפרדה
סתם המחשה של בוקר גברי מול נשי...(ואני מכירה הרבה אנשים שבאמת כך הבוקר שלהם מתחיל...
ולמה להפריד? הזוג שאמור להתיישב כאן מאוד אוהבים...;)
האשה לא כועסת שהוא מעשן ;) והוא לא כועס שהיא אוכלת מתוקים ומשמינה...
טוב, אני סתם מתפלספת עכשיו בשביל הכיף... ;)

אני דווקא חושב שהיא צודקת, ממבט ראשון, לפני שקראתי על הרעיון שהתמונה אמורה להביע, ראיתי כאן מנה לאדם אחד. שתי כוסות קפה, תופינים וסיגריה.

נדמה, שהרעיון אמור להיות יותר מובע בפרזנטציה של הפריטים בתמונה.

• הוסף לסימניות
אהבתי ת'כותרת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה