"על העץ ועל פרי העץ..."

• הוסף לסימניות
(כל הזכויות שמורות)

קבצים מצורפים

• על העץ.png
    KB 290.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
וואו הקו שלך זה משהו!!!
כ"כ חינני!

סתם נדנוד קטן: לסדר את הבועות דיבור לפי סדר הקריאה, שמה שקוראים קודם יהיה העלון. וטיפה להגדיל את הכף יד של הילד למעלה בצד ימין.

• הוסף לסימניות
חומד!!קליל!מהמם!!
אבל הענף עץ שהוא יושב עליו...אני חוששת שהנפילה שלו לא רחוקה!!:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;1114321:
חומד!!קליל!מהמם!!
אבל הענף עץ שהוא יושב עליו...אני חוששת שהנפילה שלו לא רחוקה!!:eek:

אם הוא יפול זו תהיה ברכה אחרונה...

• הוסף לסימניות
מקסים! הקו יפה ומוצלח!
מצטרפת ל-אבש לגבי ההערה הראשונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1114469:
אם הוא יפול זו תהיה ברכה אחרונה...
או "ברוך שעשה לי נס"...:D
הרגת אותי, ההברקה מוצלחת לא פחות מהציור...

• הוסף לסימניות
חחחחח יפה יפה. רק לתקן את מה שאמרו פה לפני עם הסדר בועות הדיבור וזה מושלם :)

• הוסף לסימניות
והאיש "שלום הולך וגדל"

חבר מוכשר מאחל לך הצלחה
בעבודותיך היצרתיות שמיום אל יום,ומחודש לחודש...
מתעלים ומשתבחים ,מוכשר עם ידיים מקצועיות,
זכור ! עדייך לגדולות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה