על הקורס של מנהיגות עיסקית וקוקה קולה

• הוסף לסימניות
בקשר לאשכול הזה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=119411&highlight=קוקה
אני רוצה לספר שהפנתי מנהלת ארגון מצליחה מאוד שרצתה למקצע את העשייה שלה, והיא מספרת שכבר עתה, מספר מפגשים אחרי ההתחלה היא נתרמה בהחלט.
היא מאוד ערכית והיה לה קשה לחשוב בראש פיננסי ובמהלך הקורס היא מצליחה לשלב את התובנות הכלכליות בערכים שלה.
כך שבעצם יש לה את היכולת לתרום לעשייה של האחראים על הקטע הפיננסי מהמקום שלה.
מלבד כמובן תחומים רבים נוספים שהיא נתרמה בהם.

• הוסף לסימניות
מה את רוצה לאמר- שהקורס מוצלח?
אם כן- יש בכך צדק מסוים, אבל ישנם נתונים שכדאי לברר קודם. לא ללכת על עיוור.

• הוסף לסימניות
את מאוד מופשטת, מוכנה להסביר את עצמך?
יש לה מה לומר מעבר למה שכתבתי כבר. ברור שלא הכל מושלם: לדוגמה ששבוע אחרי שסוכם שהמפגש יתקיים בבני ברק הוא עבר לפ"ת, שאמרו להתקיים מפגש בט' ניסן שזה חוסר הבנה מוחלט של צרכי האישה החרדית, גם מבחינה השקפתית ורוחנית זה לא קורס שהייתי שולחת אליו צעירה בת 25. יתכן שכדאי באמת להביא בנוסף למתוכנן גם מנהלים חרדים שידברו על הדרך הנכונה להתנהלות עיסקית ברוח היהדות לדוג' מאיר קוטיינר ועוד. אינני מתכוונת שמדובר בכפירה וחוסר צניעות אלא שיש צורך לסנן.
למה את התכוונת?

• הוסף לסימניות
הדוגמאות שהבאת נותנות לך את התשובה. הקורס לא מתאים את עצמו לאוכלוסיה חרדית, את צריכה להתאים את עצמך. וזה לא מה שנאמר מראש. אני הייתי מצפה מקורס לציבור מסוים שיתאימו את התכנים והתנאים לאופי האוכלוסיה. כאן זה לא נעשה. המרצים לא לבושים כנדרש, התאריכים מיקומים וכו'- לא ממש מתאימים. יש הרבה שפרשו, יש גם חלק שנשארו. אני שמחה שחברתך מרוצה. חברתי פרשה לאחר שינויים לא צפויים מראש.

• הוסף לסימניות
‫אני רוצה לציין בהמשך למה שכתבתי בתחילת האשכול בתחילת הקורס. הקורס מעשיר אבל הוא ממש לא מומלץ מלכתחילה במבנהו הנוכחי לאישה חרדית.‬
בתכנים לא נערך סינון ראוי. המרצים כנראה לא תודרכו ולא ניסו להתאים עצמם הן בהופעה באוצר המילים ועוד. (לדוגמא אחד המרצים הראה סרטון שלא סונן, והיה מה לסנן...).
מישהי שאלה אותי באישי מבחינת התכנים: אם את לא, אז לא מכאן תצאי מנהלת. אבל אם את בתחום בהחלט תקבלי העשרה, כיוני חשיבה נוספים והיכרות עם סטנדרטים עדכניים.
מי שחושבת להירשם מציעה לה לשאול רב.
והמלצה אישית שלי ליוזמים: אם אתם רוצים ליצור את זה בצורה שבאמת תתרום לציבור החרדי אז כדאי לבצע סינון והתאמת התכנים בעזרת רב או דמות חינוכית הבקיאה בתחום.
הפרדה בין נשים לגברים היא לא הנקודה היחידה עליה אנו מוסרים את הנפש.
כמובן הדברים נכתבים בהמון הערכה לחברות שיצרו והשקיעו ובאות עם הרבה מוטיבציה לתרום לציבור, בהחלט יש הרבה מה להיתרם והרבה מנהלות תפקנה תועלת מכזה קורס רק אנא שיהיה ראוי לאורח החיים השמור.
בברכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה