לזה קוראים השראה . יש כאן רעיון . . אפשר לראות 10,000000000 תמונות עם תאורה משגעת וצבעים מדהימים . בלי רעיון מיוחד ולהגיד וואלה יפה . נקסט .
אבל יש צלמים שהם יוצרים.
יש כאן סצנה מעין קטע מסרט במקבץ של תמונות . כל תמונה ממשיכה את הסיפור ומתארת המון . כמו התמונה השלישית שמתארת את התפיסה על חם רגשות אשם . הרביעית חוסר רצון לקחת אחריות ולאסוף.
אני בטוח שגם צלמי וידאו יכולים לקבל רעיון וכמובן כותבים לשפוך המון דיו ולתאר בצבעים ספרותיים כל תמונה .לקיים תמונה אחת שווה אלף מילים ..
תודה ! ממש מחמיא לי.. אני לא מרגישה שיש כאן הרבה יותר מגימיק חמוד . שאר הפרמטרים של התמונות הם די רגילים לא משו אחר ומעניןלזה קוראים השראה . יש כאן רעיון . . אפשר לראות 10,000000000 תמונות עם תאורה משגעת וצבעים מדהימים . בלי רעיון מיוחד ולהגיד וואלה יפה . נקסט .
אבל יש צלמים שהם יוצרים.
יש כאן סצנה מעין קטע מסרט במקבץ של תמונות . כל תמונה ממשיכה את הסיפור ומתארת המון . כמו התמונה השלישית שמתארת את התפיסה על חם רגשות אשם . הרביעית חוסר רצון לקחת אחריות ולאסוף.
אני בטוח שגם צלמי וידאו יכולים לקבל רעיון וכמובן כותבים לשפוך המון דיו ולתאר בצבעים ספרותיים כל תמונה .לקיים תמונה אחת שווה אלף מילים ..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים