דרוש מידע על מנחות מטעם ארגון "נפש יהודי"

• הוסף לסימניות
ראיתי שארגון בשם 'נפש יהודי' מחפש מנחות ללימוד עם סטודנטיות בזום
הבנתי שמדובר בארגון ארצי שמעסיק כבר המון מנחות
אולי יש כאן במקרה מנחה שתוכל לענות לי מנסיונה
האם השכר השעתי שהם מציעים באמת שווה את זה
ועד כמה יש ליווי והכוונה עבורנו?
תודה על כל תשובה :)

• הוסף לסימניות
ארגון מיוחד ושליחותי. זכות להיות מנחה בנפש יהודי!
אין סיכוי לעשות את זה בשביל כסף- רק כדי לקרב את בנות ישראל לאביהן שבשמיים. יש הדרכה וחומרים למסירה, השכר נחמד לא יותר מזה, במיוחד אם מחשיבים גם את שעות ההכנה והחשיבה...

• הוסף לסימניות
אני מכירה לפחות 4 חברות/מכרות שלי שעושות את זה (אולי אם אני אחשוב עוד קצת אזכר בעוד).
כולן עושות את זה בעיקר בשביל הנשמה, כי התשלום לא כזה מי יודע מה, אבל הסיפוק אדיר, ועד כמה שהתרשמתי יש תחושה חזקה של להיות חלק ממערך אדיר של שליחות עצומה.

• הוסף לסימניות
אני מכירה לפחות 4 חברות/מכרות שלי שעושות את זה (אולי אם אני אחשוב עוד קצת אזכר בעוד).
כולן עושות את זה בעיקר בשביל הנשמה, כי התשלום לא כזה מי יודע מה, אבל הסיפוק אדיר, ועד כמה שהתרשמתי יש תחושה חזקה של להיות חלק ממערך אדיר של שליחות עצומה.

מדויק!

• הוסף לסימניות
תודה רבה. מרגש לשמוע.
אבל חשוב לי לדעת בקטע הטכני, האם החומר וההדרכה שמקבלים מספיקה?
או שזה דורש עוד הרבה שעות מעבר?
אני רוצה לראות איך זה נכנס לי בסדר יום

• הוסף לסימניות
תלוי מאוד בסניף ובסגנון הסטודנטיות (אוניברסיטה או מכללה, פריפריה או מרכז). לדעתי תמיד צריך להכין ולבוא עם ידע תורני עשיר.

• הוסף לסימניות
איך מגיעים אליהם?
זה המייל שקיבלתי

*ארגון נפש יהודי מחפש מנחות!*

אם מעניין אותך ליצור חיבור ולבנות גשר
אם חשוב לך להשפיע
אם את אוהבת להעמיק בתכנים ויש לך תקשורת בינאישית טובה‍
*הצטרפי לתכנית מיוחדת של ארבעה שבועות ובואי ללמוד בחברותא עם הסטודנטיות שלנו!*

✔️ לימוד דרך הזום

✔️ בשעות הערב או הבוקר (בתיאום)

✔️ תשלום של 70 ש"ח לשעה

✔️ הכשרה והדרכה

✔️ חוויה של העשרה והעצמה אישית
נשמע מעניין?
פני אלינו בטלפון: 0507977071
או במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
זה המייל שקיבלתי

*ארגון נפש יהודי מחפש מנחות!*

אם מעניין אותך ליצור חיבור ולבנות גשר
אם חשוב לך להשפיע
אם את אוהבת להעמיק בתכנים ויש לך תקשורת בינאישית טובה‍
*הצטרפי לתכנית מיוחדת של ארבעה שבועות ובואי ללמוד בחברותא עם הסטודנטיות שלנו!*

✔ לימוד דרך הזום

✔ בשעות הערב או הבוקר (בתיאום)

✔ תשלום של 70 ש"ח לשעה

✔ הכשרה והדרכה

✔ חוויה של העשרה והעצמה אישית
נשמע מעניין?
פני אלינו בטלפון: 0507977071
או במייל:
<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נסי לכתוב את המייל בלי כרוכית

• הוסף לסימניות
אם יש לך שאלות אשמח לענות. אני מנחה כבר כמה שנים.
הי,
אני מחפשת משהו בתחום הזה, לחזק ולהעביר מסרים ערכיים, הרבה יותר מעבודה לכסף... אשמח אם יש לך משהו להציע לי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה