מידע שימושי על ניסיך שבכל יום

• הוסף לסימניות
במצלמת האבטחה בבני ברק תועד המקרה הבא: רכב פוגע בשני ילדים שחוצים את הכביש. הילדים נופלים מהמכה, אך מהר מאוד הם קמים וממשיכים לרוץ, כאילו כלום לא קרה.
מצמרר :eek: :eek: :eek: :eek:

מקור: http://www.hidabroot.org/he/article/104359

קבצים מצורפים

• go3.mp4
    7.5 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
מפחידדדדדדדדדדדדדדדדד.
נס עצום.

• הוסף לסימניות
נס גלוי! לא יאמן!

אגב מה שאני ראיתי בסרטון זה שהנהג לא יודע מה זה זכות קדימה להולכי רגל במעבר חציה...

• הוסף לסימניות
איזה מצמרר
תראו איך הילד מחפש דבר ראשון להחזיר את הכיפה על הראש!

• הוסף לסימניות
אני מסתכלת שוב ושוב. לא יאומן!!!
רכב כ"כ כבד! ניסים אמיתיים!

מקוה שהורי הילדים מודעים לנס.

• הוסף לסימניות
הילדים עברו בבטיחות המקסימלית.
הגדול נותן יד לקטן, והמעבר נעשה במעבר חציה.

• הוסף לסימניות
אין מילים.......

• הוסף לסימניות
מעין זה, התקבל במייל לפני כמה חודשים:

לראות ולא להאמין!!!

הילדה, שתהיה בריאה, חזרה הביתה צולעת ברגליה וסיפרה להוריה שקיבלה מכה ממשאית חולפת ברחוב.

ההורים שלא הבינו כ"כ משמעות הסיפור שסיפרה ילדתם, היות שילדה שנפגעת על ידי משאית לא יכולה לחזור ע"פ דרך הטבע בכוחות עצמה ולעלות לביתה ולספר את אשר אירע, אך כאשר ראו את כאביה שהלכו והתגברו עם חלוף הדקות נסעו איתה במהירות לבית חולים לבדוק את מצבה, את רמת הפגיעה, ואת דרכי הטיפול, ובביה"ח לאחר הבדיקות גילו הרופאים שבר ברגלה.

הרופאים ביקשו מההורים ההמומים שיבדקו איך קרתה הפגיעה כדי לקבל איבחון מדויק על המקרה. ההורים פנו לכל מי שיש לו מצלמות באזור ואז גילו את הסיפור האמיתי מה באמת התרחש ומה עבר על הילדה שלהם.

הסרטון מדבר בעד עצמו. נס גלוי.
חסדי ה'!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
ה"כלום" הזה זה לא כל כך פשוט, בתקוה שהיה שם לאנשים שכל לא לשחרר אותם לדרכם אלא לקרא להורים שיתפנו לבית חולים. לא תמיד שקמים מיד זה מעיד שכלום לא קרה!

• הוסף לסימניות
מכאן כדאי לזכור לתמיד שאם ח"ו אדם מעורב בתאונת דרכים, גם אם מייד קם ומרגיש טוב, ואולי רק קיבל מכה... חשוב לא להעמיד פני גיבור ולקבל את כל הפרטים של המעורבים בתאונה.
וגם אם לא מייד, אז מאד חשוב תוך 24/48 שעות לגשת לחדר מיון/ ט.ר.ם / רופא משפחה, לספר על הארוע ולבקש בדיקות.
מהכרות עם הרבה מקרי תאונות דרכים, הכאבים מגיעים לפעמים אפילו שבוע לאחר הארוע!
(ובשביל פיצויים מהביטוח הנפגע חייב שיהיו לו את פרטי הביטוח. וחייב לגשת לטיפול רפואי ביומיים שלאחר הארוע, אחרת יאמרו שהכאב לא קשור לתאונה...)

• הוסף לסימניות
במצלמת האבטחה בבני ברק תועד המקרה הבא: רכב פוגע בשני ילדים שחוצים את הכביש. הילדים נופלים מהמכה, אך מהר מאוד הם קמים וממשיכים לרוץ, כאילו כלום לא קרה.
מצמרר

באיזה רחוב זה בבני ברק ?

• הוסף לסימניות
ניסים שבכל יום הייתי צריכה לעבור השתלות שיניים הזהירו אותי שזה כאבים נוראיים
בקשתי מה' מכל הלב שיראה לי את כוחו וגבורתו מלא עולם שאני יכיר ואדע שרק בכוחו של ה' לעצור את הכאב או להיפך. ועברתי את זה בניסים גלויים גלויים , מעט מאד כאבים ונסבלים ממש
זה רק בכוחו ובגבורתו של ה' יתברך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה